Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 10 Lite Review : Πρωταγωνιστής στη μεσαία κατηγορία

Honor 10 Lite Review : Πρωταγωνιστής στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Το Honor 10 Lite έχει μια σχετικά μεγάλη μπαταρία των 3.400 mAh στο εσωτερικό του. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό του, δεν είναι η χωρητικότητα αυτή, αλλά ο τρόπος που την εκμεταλλεύεται.

Η κατασκευή του Kirin 710 στα 12nm και η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας του, αλλά και η πολύ καλή διαχείριση που κάνει το λειτουργικό σύστημα στις εφαρμογές και το πότε αυτές «τρέχουν» με τη συσκευή σε αναμονή, είναι αυτά που δίνουν στο honor 10 Lite τους πολύ καλούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας του.

Οι δύο ημέρες λειτουργίας είναι κάτι το συνηθισμένο για το Honor 10 Lite, ακόμα και με σχετικά έντονη χρήση. Το σημαντικό είναι ότι σε κάθε περίπτωση η μπαταρία είναι αρκετή για να κάνει τον ιδιοκτήτη του Honor 10 lite να νιώθει «ασφαλής» ότι δεν θα μείνει από μπαταρία όταν το χρειάζεται.

Το λειτουργικό της Honor προσφέρει τις συνηθισμένες πλεον δυνατότητες ελέγχου και περιορισμού των εφαρμογών που εκκινούν από μόνες τους, και που καταναλώνουν ενέργεια ακόμα και σε κατάσταση αναμονής.

Συμπέρασμα.

Η Honor έχει πλέον μια μακρά παράδοση στο να σχεδιάζει Smartphones με πολύ καλά χαρακτηριστικά, ειδικά για την τιμή πώλησης τους. Μετά το εντυπωσιακό Honor 8X, το Honor 10 Lite είναι η επόμενη συσκευή που επιβεβαιώνει την ικανότητα της εταιρείας να σχεδιάζει ακριβώς αυτού του είδους τις συσκευές.

Το honor 10 lite φέρνει σε χαμηλότερη κατηγορία τιμης, τα περισσότερα από τα σημαντικά χατακτηριστικά του Honor 8X, αλλά και ακριβότερων συσκευών, όπως η πολύ καλή απόδοση του, αλλά και η εντυπωσιακά μεγάλη και αποδοτική οθόνη. Ο σχεδιασμός του είναι ταυτόχρονα όμορφος, πολυτελής και «ευχάριστος» στο κοινό μικρότερης ηλικίας, πετυχαίνοντας όλους τους στόχους του.

Αυτό που έχει σημασία τελικά, είναι ότι σε αυτά τα χρήματα είναι λίγες οι συσκευές που είναι συνολικά καλύτερες από το Honor 10 Lite. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία έχει πετύχει να έχει μια ακόμα πολύ ανταγωνιστική πρόταση στην γκάμα της, που αξίζει την προσοχή των υποψήφιων αγοραστών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights