Αρχικη ΦΗΜΕΣ Η Apple μελετά τη χρήση του USB Type-C σε μελλοντικά iPhones

Η Apple μελετά τη χρήση του USB Type-C σε μελλοντικά iPhones

απο Kostas Gliatiotis

Έχοντας ήδη κάνει την μετάβαση στο πιο συνηθισμένο (και τυποποιημένο…) USB type-c για τα νέα iPad Pro, φαίνεται πως η Apple μελετά τουλάχιστον την πιθανότητα να κάνει το ίδιο και με τα επόμενα iphones.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κατάφερε να συλλέξει ένα Κινεζικό blog από την αλυσίδα προμηθευτών της Apple, οι μηχανικοί της εταιρείας εργάζονται ήδη στην δημιουργία ένας reference design για την χρήση του usb type-c σε μελλοντικά iPhones.

Υπάρχει πάντα η πιθανότητα ο σχεδιασμός αυτός να μην έχει ολοκληρωθεί μέχρι να φτάσει στα τελευταία στάδια του σχεδιασμού του το επόμενο iPhone , όμως αν είναι αλήθεια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί έστω στις συσκευές που θα παρουσιαστούν το 2020.

Δεν υπάρχει πρακτικά και κάποιος τρόπος να γνωρίζει κάποιος ποσό καιρό χρειάστηκε η Apple για να ολοκληρώσει την μετάβαση και στα νέα iPad Pro, αλλά ούτε και αν θα αποφασίσει να το κάνει στα επόμενα iphones.

Σε κάθε περίπτωση, με την εταιρεία να έχει ήδη δείξει ότι είναι διατεθειμένη να καταργήσει έστω και από ένα προϊόν της την lightning θύρα, υπάρχει μια έστω και μικρή πιθανότητα να κάνει το ίδιο και στα επόμενα iphones.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights