Αρχικη ΦΗΜΕΣ Xperia XZ4 : Κατασκευαστής θήκης “αποκαλύπτει” το σχέδιο του
xperia xz4

Xperia XZ4 : Κατασκευαστής θήκης “αποκαλύπτει” το σχέδιο του

απο Kostas Gliatiotis

Είναι ασυνήθιστα συχνό φαινόμενο, να αποκαλύπτεται το εξωτερικό σχέδιο ενός Smartphone πριν την επίσημη ανακοίνωση του, από κατασκευαστές θηκών, που έχουν πρόσβαση σε αυτό νωρίτερα. Το Xperia XZ4 της Sony mobile, φαίνεται να αποκαλύπτεται και αυτό σε φωτογραφίες, από την Olixar, μια εταιρεία που θα κατασκευάζει θήκες για αυτό.

Οι φωτογραφίες δεν κάνουν γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του XZ4, αν και πολλά από αυτά είναι είτε αναμενόμενα είτε ήδη γνωστά, επιβεβαιώνουν όμως δύο πολύ σημαντικά στοιχεία. Το πρώτο από αυτά αφορά την οθόνη του Xperia XZ4, την οποία οι πληροφορίες θέλουν να έχει μια ασυνήθιστα “ψηλή” αναλογία οθόνης στο 21:9. Με αυτόν τον τρόπο η οθόνη θα είναι θεωρητικά ιδανική για την προβολή ταινιών, όμως θα κάνει το Smartphone πιο ψηλό από τις περισσότερες συσκευές της αγοράς.

Το δεύτερο στοιχείο που φαίνεται να “επιβεβαιώνεται” είναι οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του XZ4. H μια από αυτές θα χρησιμοποιείται πιθανότατα για τον υπολογισμό του βάθους σε φωτογραφίες με θολό φόντο. Μένει να δούμε αν η Sony Mobile θα επιλέξει για την δεύτερη κάμερα την πιο συνηθισμένη λύση του τηλεφακού με 2Χ οπτικό ζουμ ή μια πιθανότατα πιο χρήσιμη κάμερα με υπερ-ευρυγώνιο φακό.

Ο νέος επικεφαλής της Sony mobile, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι η εταιρεία θα ανακοινώσει νέα προϊόντα κατά τη διάρκεια του MWC στην Βαρκελώνη τον Φεβρουάριο, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η εταιρεία του θα γίνει πλέον πιο ανταγωνιστική στον τομέα της φωτογραφίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights