Αρχικη ΦΗΜΕΣ To Galaxy A40 εμφανίζεται και αυτό στο Geekbench με τον Exynos 7885 στο εσωτερικό του

To Galaxy A40 εμφανίζεται και αυτό στο Geekbench με τον Exynos 7885 στο εσωτερικό του

απο Kostas Gliatiotis

Ένα ακόμα Smartphone της Samsung που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, έκανε την εμφάνιση του στην λίστα αποτελεσμάτων του geekbench. Αυτή τη φορά πρόκειται για το θεωρητικά “μικρότερο” Galaxy A40, μια συσκευή με τον ήδη γνωστό Exynos 7885 στο εσωτερικό της.

Ο επεξεργαστής αυτός έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στο Galaxy A8 2018 πριν ένα χρόνο, και το νεότερο Galaxy A7 2018, κάτι που δείχνει ότι η εταιρεία προσπαθεί να μειώσει το κόστος με την επιλογή του σε ένα ακόμα Smartphone όπως το Galaxy A40. Το πρωτότυπο που πέρασε από το Geekbench είχε επίσης 4 GB μνήμης RAM, μέγεθος αποδεκτό για την κατηγορία που θεωρητικά θα ανήκει το Smartphone.

Το Geekbench είναι σχεδιασμένο να “ασχολείται” περισσότερο με τον επεξεργαστή στο εσωτερικό κάθε συσκευής, κάτι που σημαίνει ότι δεν ανιχνεύει επιπλέον πληροφορίες όπως το μέγεθος και η ανάλυση της οθόνης ή το πόσες κάμερες έχει κάθε Smartphone που το “τρέχει”.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι η Samsung ετοιμάζει ένα σύνολο από διαφορετικές συσκευές σε αρκετές κατηγορίες τιμής, για να καλύψει την ζήτηση αλλά προφανώς και σε μια προσπάθεια να πάρει πίσω μέρος της αγοράς που έχει χάσει με αρκετά Smartphones που ώς τώρα δεν ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights