Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το Galaxy A50 εμφανίστηκε στο Geekbench με 6 GB RAM
Galaxy a50

Το Galaxy A50 εμφανίστηκε στο Geekbench με 6 GB RAM

απο Kostas Gliatiotis

Είναι πλέον συνηθισμένο για τα περισσότερα Smartphones, να κάνουν την εμφάνιση τους σε πίστα αποτελεσμάτων από διαφορά benchmarks, πριν ο κατασκευαστής τους παραδεχθεί επίσημα την ύπαρξη τους,

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το φημολογούμενο Galaxy A50 της Samsung, εμφανίστηκε στο Geekbench και αποκάλυψε μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Το πιο ενδιαφέρον με διαφορά είναι η ύπαρξη του Exynos 9610 επεξεργαστή στο εσωτερικό του, ο οποίος είναι σχεδιασμένος από την ίδια τη Samsung. Παρότι ο Exynos 9610 έχει ήδη αρκετούς μήνες από την ανακοίνωση του, μέχρι και σήμερα δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποιο smartphone της Samsung (και ποσό μάλλον κάποιας άλλης εταιρειας)

Ο Exynos 9610 αποτελεί την «πρόταση» της Samsung για το άνω άκρο της μεσαίας κατηγορία;, με χαρακτηριστικά ανάλογα με τα του Snapdrgon 710 της Qualcomm. Από τους συνολικά οχτώ πυρήνες στο εσωτερικό του, οι τέσσερις είναι οι αρκετ ισχυροί μέχρι και σήμερα Α-73 της ARM με τους υπόλοιπους τέσσερις να είναι οι πιο συνηθισμένοι Α53. Συνδυάζονται μάλιστα με μια Mali G72 κάρτα γραφικών, σε μια λιγότερο ισχυρή έκδοση με τρεις μονάδες παραγωγής γραφικών.

Η έκδοση του Galaxy A50 που έφτασε στο Geekbench όμως είχε και 6 GB μνήμης RAM, ασυνήθιστα μεγάλη δηλαδή για ένα Smartphone της μεσαίας κατηγορίας, και μάλιστα από τη Samsung.

Φαίνεται ξεκάθαρα πως η εταιρεία σκοπεύει να βελτιώσει σημαντικά το ποσό ανταγωνιστικές είναι οι προτάσεις της στην μεσαία κατηγορία. Οι πληροφορίες θέλουν το galaxy A50 να έρχεται και με μια κάμερα των 24mpixels παρόμοια με αυτή του Galaxy A7 2018.

Συνήθως η εταιρεία παρουσιάζει τις επόμενες συσκευές της σειράς Galaxy A μετά την ανακοίνωση του κάθε φορά νεότερου Galaxy S, κάτι που σημαίνει ότι το Galaxy A50 θα δει το φως της δημοσιότητας επίσημα, πιθανότατα μετά τις 20 Φεβρουαρίου όποτε και θα παρουσιαστεί το Galaxy S10.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights