Αρχικη ΦΗΜΕΣ Note 7 Pro με Snapdragon 675 και Camera της Sony ετοιμάζει η Xiaomi

Note 7 Pro με Snapdragon 675 και Camera της Sony ετοιμάζει η Xiaomi

απο Kostas Gliatiotis

Έχοντας ήδη παρουσιάσει τα «απλά» μέλη της σειράς Redmi 7, είναι προφανές ότι η Xiaomi ετοιμάζει και και το Note 7 pro που κατά κανόνα αποτελεί την καλύτερη έκδοση κάθε σειράς Redmi.

Οι νεότερες πληροφορίες θέλουν την Xiaomi να χρησιμοποιεί τον νεότερο και ισχυρότερο Snapdragon 675 της Qualcomm για το Note 7 pro. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι το ίδιο ισχυρός με τον Sd710, με μικρές διάφορες για μείωση του κόστους.

Για την κάμερα φαίνεται ότι η Xiaomi θα επιλέξει αυτή τη φορά την Sony και συγκεκριμένα τον IMX586 αισθητήρα των 48 MP που έχει σχεδιάσει η εταιρεία.

Το Redmi 7 χρησιμοποιεί αισθητήρα Issocell της Samsung, όμως πιθανότατα η Xiaomi θέλει να «δοκιμάσει» την κάμερα της Sony ή απλά χρειάζεται και δεύτερο προμηθευτή για να καλύψει τις απαιτήσεις της.

Το πιθανότερο είναι ότι το Note 7 pro θα εμφανιστεί κάποια στιγμή μέσα στον Φεβρουάριο, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό αν αυτό θα γίνει στην έκθεση MWC στην Βαρκελώνη ήδη ξεχωριστό event.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights