Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το Galaxy S10+ εμφανίζεται σε φωτογραφία
galaxy s10+

Το Galaxy S10+ εμφανίζεται σε φωτογραφία

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο να γίνει κάποια στιγμή πριν την επίσημη παρουσίαση, το Galaxy S10+ έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε live φωτογραφία.

Η συσκευή φωτογραφήθηκε μέσα σε ένα λεωφορείό που μεταφέρει προσωπικό στις εγκαταστάσεις της Samsung, και ο ιδιοκτήτης του Galaxy S10+ είναι προφανώς υπάλληλος της εταιρείας. Σύμφωνα με αυτόν που έδωσε τη φωτογραφία στην δημοσιότητα, την επεξεργάστηκε απλά όσο χρειάζεται για να αφαιρέσει από την οθόνη το Watermark με τον μοναδικό αριθμό που τοποθετεί η Samsung για να αναγνωρίζει τις συσκευές και το ποιος τις έχει.

Το Galaxy S10+ στην φωτογραφία επιβεβαιώνει ότι η μεγαλύτερη έκδοση της συσκευής θα έχει δύο μπροστινές κάμερες, και μάλιστα θα τις έχει σε μια πιο “οβάλ” τρύπα στην δεξία πάνω άκρη της οθόνης. Η συγκεκριμένη διάταξη είναι διαφορετική από αυτή του Galaxy A8s της εταιρείας, αλλά και συσκευών της Huawei όπως το Nova 4 και της Honor με το View 20.

Αυτό που πρακτικά επιβεβαιώνεται επίσης είναι ο αισθητήρας αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη του Galaxy S10+ αλλά και το σχετικά μεγάλο μέγεθος που θα έχει συνολικά το Smartphone.

Η Samsung θα ανακοινώσει επίσημα τις τρεις διαφορετικές εκδόσεις του Galaxy S10 στις 20 Φεβρουαρίου, σε ένα event που το in2mobile θα είναι επίσημος καλεσμένος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights