Αρχικη ΦΗΜΕΣ Η LG ετοιμάζει Smartphone με δύο οθόνες

Η LG ετοιμάζει Smartphone με δύο οθόνες

απο Kostas Gliatiotis

Με τον ανταγωνισμό για τα αναδιπλούμενα Smartphones με εύκαμπτη οθόνη να έχει ήδη ξεκινήσει από εταιρίες όπως η Samsung και η Huawei, φαίνεται ότι η LG δεν έχει αρχικά τουλάχιστον σκοπό να συμμετέχει και αυτή στην νέα κατηγορία συσκευών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Νότιο Κορέα, η LG ετοιμάζει την δική της πρόταση που θα διαφέρει όμως σημαντικά. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία φαίνεται να σχεδιάζει ένα Smartphone με δύο διαφορετικές οθόνες, που όταν θα “ανοίγει” θα συναντούν η μια την άλλη και θα εμφανίζονται περίπου σαν μια οθονη.

Κάτι αντίστοιχο είχε δοκιμάσει να κάνει και η ZTE στο παρελθόν με το Axon M, όμως σε εκείνη την περίπτωση το πλαίσιο γύρω από την κάθε οθόνη ήταν σημαντικά μεγάλο και ξεχώριζε στο σημείο που η συσκευή “ένωνε” τις δύο οθόνες. Στην περίτπωση της LG, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η εταιρεία έχει μειώσει σημαντικά το πλαίσιο γύρω από τις δύο οθονες προκειμένου να μην υπάρχει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η εταιρεία φαίνεται πάντως να σχεδιάζει μια ακόμα συσκευή, όπου η δεύτερη οθόνη θα “εφαρμόζει” σαν ξεχωριστό αξεσουάρ όταν είναι χρήσιμη για προβολή σε μεγαλύτερο μέγεθος, αλλά δεν θα είναι μονίμως πάνω στη συσκευή. Ο λόγος που η εταιρεία έχει επιλέξει αυτές τις δύο διαφορετικές λύσεις, και δεν κατασκευάζει ένα Smartphone με εύκαμπτη οθόνη είναι η σημαντική διαφορά στο κόστος.

Η LG φαίνεται να θέλει να διατηρήσει το κόστος των δικων της Smartphones αυτού του είδους κάτω από τα 900 δολάρια, την στιγμή που είναι σχεδόν επίσημα γνωστό ότι τα αναδιπλούμενα Smartphones όπως το Galaxy F της Samsung θα ξεπερνά τα 1.500 δολάρια σε κόστος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights