Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το Galaxy A30 περνάει και αυτό από το Geekbench
Galaxy a30

Το Galaxy A30 περνάει και αυτό από το Geekbench

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα μέρα, μια ακόμα διαρροή για τη Samsung, που τουλάχιστον δείχνει ότι η εταιρεία ετοιμάζει ένα ολόκληρο σύνολο από νέα smartphones για το πρώτο μισό του 2019. Αυτή τη φορά το επόμενο Galaxy A30 έκανε την εμφάνιση του στο Geekbench, με επιδόσεις που αποκαλύπτουν τον επεξεργαστή στο εσωτερικό του.

Το Galaxy A30 θα έρχεται με τον Exynos 7885, έναν επεξεργαστή που η Samsung χρησιμοποιεί εδώ και αρκετό καιρό στην μεσαία κατηγορία. Ο Exynos 7885 υπάρχει στο εσωτερικό των Galaxy A8 και Galaxy A7 2018, που ήδη η εταιρεία έχει στην αγορά.

Στην περίπτωση του Galaxy A30, και τουλάχιστον στην έκδοση που πέρασε από το Geekbench, θα συνδυάζεται με 4GB μνήμης RAM, ενώ δυστυχώς το συγκεκριμένο benchmark δεν «παρακολουθεί» αλλά χαρακτηριστικά όπως η οθόνη και η ανάλυση της κάμερας.

Με την αγορά να βελτιώνεται συνεχώς, ο Exynos 7885 μέσα σε ένα χρόνο έγινε από αρκετά ικανός στο Galaxy A8, απλά ικανοποιητικός στο Galaxy A7 2018, κάτι που σημαίνει ότι στην περίπτωση του Galaxy A30 θα βρίσκεται πλέον στο κάτω άκρο της μεσαίας κατηγορίας όπου θα ανήκει και το ίδιο το Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights