Αρχικη ΦΗΜΕΣ Μια ακόμα φωτογραφία του Galaxy S10 Plus μέσα σε θήκη
galaxy s10 plus

Μια ακόμα φωτογραφία του Galaxy S10 Plus μέσα σε θήκη

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα ημέρα, και μια ακόμα φωτογραφια του Galaxy S10 κάνει την εμφάνιση της, αυτή τη φορά στην μεγαλύτερη από τις τρεις εκδόσεις που θα παρουσιαστούν επίσημα.

Η φωτογραφία δείχνει το Galaxy S10 Plus, και ξεχωρίζει από την οβάλ “τρύπα” στην οθόνη, που φιλοξενεί δύο διαφορετικές κάμερες. Η Samsung θεωρεί ότι οι δύο μπροστινές κάμερες είναι από μόνες τους κάτι επιπλέον σαν χαρακτηριστικό (που δεν είναι…) και έτσι μόνο η μεγαλυτερη από τις τρεις εκδόσεις θα τις έχει.

Το Galaxy S10 Plus είναι και πάλι μέσα σε θήκη, κάτι που δείχνει ότι η εταιρεία είναι ιδιαίτερα αυστηρή με τις συσκευές που κυκλοφορούν στον έξω κόσμο, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί πλήρως ο εξωτερικός σχεδιασμός του. Σε κάθε περίπτωση, οι διαφορετικές διαρροές μέχρι τώρα μας έχουν δείξει τα περισσότερα από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του Smartphone.

Η μεγαλύτερη από τις τρεις εκδόσεις του Galaxy S10 θα υπάρχει και με 1 ΤΒ αποθηκευτικού χώρου, σε μια τιμή που θα ξεπερνά τα 1.600 ευρώ στη χώρα μας και όχι μόνο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights