Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung παρουσίασε επίσημα τα Galaxy M10 και M20
Galaxy m20

Η Samsung παρουσίασε επίσημα τα Galaxy M10 και M20

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ακριβώς είχε ήδη κάνει γνωστό, η Samsung παρουσίασε σήμερα και επίσημα τα νέα Galaxy M20 και Galaxy M10, δυο Smartphones σχεδιασμένα αρχικά για την αγορά της Ινδία.

Το καλύτερο απο τα δυο νέα Smartphones είναι προφανώς το Galaxy M20, με τουλάχιστον ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά για την κατηγορία που ανήκει. Η οθόνη είναι τεχνολογίας LCD , μια αλλαγή που ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα κάνει η Samsung για μείωση του κόστους κατασκευής. Το μέγεθος της είναι στις 6.3 ίντσες και η ανάλυση της στα 2340Χ1080 pixels. Μάλιστα η οθόνη είναι η πρώτη σε συσκευή της Samsung με ένα αρκετά μικρότερο notch σε σχήμα «σταγόνας» που φιλοξενεί την μπροστινή καμερα.


Στο πίσω μέρος του Galaxy M20 υπάρχουν αναμενόμενα δυο διαφορετικές κάμερες, η βασική από αυτές έχει ανάλυση 13ΜΡ όμως η δεύτερη είναι πιο… χρήσιμη ίσως, με υπέρ ευρυγωνιο φακό, αλλά χαμηλότερη ανάλυση μόλις στα 5ΜΡ.

Η Samsung δίνει ιδιαίτερη σημασία στη μεγάλη μπαταρία του smartphone με χωρητικότητα 5.000 mAh, ενώ για τον επεξεργαστή έχει επιλέξει τον σχετικά νέο Exynos 7904 που έκατασκευαζει η ίδια. Οι διαθέσιμες εκδοσεις θα είναι με 3 ή 4 GB μνήμης RAM.

Το μικρότερο Galaxy M10 τώρα, είναι πρακτικά ίδιο σε εξωτερική εμφάνιση, έχει όμως μικρές διάφορες στα τεχνικά του χαρακτηριστικά για μείωση του κόστους. Η οθόνη είναι μικρότερη στις 6.2 ίντσες, είναι προφανώς τεχνολογίας LCD και εδώ, ενώ έχει και χαμηλότερη ανάλυση στα 1520Χ720 pixels. Παρόλα αυτά έχει το ίδιο ακριβώς σχέδιο, με μόνο μια μικρή εγκοπή για την μπροστινή καμερα στο πάνω μέρος της.

Στο πίσω μέρος το Galaxy M10 χρησιμοποιεί τις ίδιες δυο κάμερες με το Galaxy M20, η μπαταρία του όμως είναι σημαντικά μικρότερη στ 3.430 mAh, ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται ο αρκετά παλαιότερος Exynos 7870 σε συνδυασμό με 2 ή 3 GB μνήμης RAM.

Το πραγματικά ασυνήθιστο όμως είναι η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή των δυο Smartphones. H μεγαλύτερη διαθέσιμη έκδοση του Galaxy M20 με 64GB αποθηκευτικού χώρου, θα κοστίζει μόλις 165 δολαρια στην Ινδία, ενώ το Galaxy M10 θα είναι ακόμα πιο φτηνό στα 110 δολαρια για την «μεγαλύτερη» έκδοση των 32GB

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights