Αρχικη ΦΗΜΕΣ H LG θα παρουσίασει και το G8 αλλά και το V50 στο φετινό MWC

H LG θα παρουσίασει και το G8 αλλά και το V50 στο φετινό MWC

απο Kostas Gliatiotis

Πληροφορίες που έρχονται από την Νότιο Κορέα, θέλουν την LG να κάνει μια δυναμική προσπάθεια να επαέλθει στον χώρο των Smartphones, αφού συμφωνα με αυτές, θέλει να παρουσιάσει επίσημα το επόμενο της G8 αλλά και το V50 κατά τη διάρκεια του MWC στη Βαρκελώνη.

Το V50 μάλιστα, θα είναι το πρώτο 5G Smartphone της εταιρείας, με τον νεότερο Snapdragon 855 της Qualcomm στο εσωτερικό του, μεγάλη μπαταρία 4.000 mAh και αντίστοιχα “μεγάλη” οθόνη στις 6 ίντσες. Το βασικό του χαρακτηριστικό θα είναι επίσης ένας νέος τρόπος πλοήγησης που φαίνεται να έχει σχεδιάσει η LG, με κινήσεις πάνω από την οθόνη του V50, τις οποίες και θα αναγνωρίζει θεωρητικά με την κάμερα του, χωρίς ο χρήστης να πρέπει να ακουμπήσει την οθόνη του.

Η LG θέλει να φέρει σχετικά σύντομα το V50 στην αγορά, μέσα στον Μάρτιο, την ίδια εποχή που θα ξεκινήσει η πώληση και του Galaxy S10 από τη Samsung, που επίσης θα έχει όπως όλα δείχνουν τη δική του 5G έκδοση, αρχικά για την Νότιο Κορέα μόνο.

Το G8 τώρα, φαίνεται ότι θα έρθει και αυτό στην Βαρκελώνη και το MWC, σαν η πιο “καθημερινή” flagship συσκευή της LG, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα θα είναι και η τελευταία συσκευή της σειράς, αφού φαίνεται ότι η εταιρεία θέλει να την αντικαταστήσει μέσα στο 2019.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights