Αρχικη ΦΗΜΕΣ Πιθανά Renders των P30 και P30 Pro κάνουν την εμφάνιση τους Online
p30 pro

Πιθανά Renders των P30 και P30 Pro κάνουν την εμφάνιση τους Online

απο Kostas Gliatiotis

Είναι μάλλον συνηθισμένο πλέον για αρκετές συσκευές να κάνουν την εμφάνιση τους μέσα από renders που χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές θηκών, και το ίδιο φαίνεται ότι έγινε και με τα επόμενα P30 και P30 Pro της Huawei.

Τα δύο Smartphones κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση μέσα σε θήκη, και επιβεβαιώνουν μερικές από τις φήμες που ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους. ξεκινώντας από το “απλό” Ρ30, οι τρεις κάμερες είναι κάτι που πλέον θα υπάρχει και σε αυτό, αφού για το μεγαλύτερο P30 Pro, η εταιρεία ετοιμάζει κάτι ακόμα πιο ενδιαφέρον. Ο συνδυασμός θα είναι πιθανότατα παρόμοιος με αυτόν του Mate 20 Pro, με μια κανονική κάμερα 40MP, έναν δεύτερο φακό με 3Χ οπτικό zoom, και μια κάμερα με υπερ ευρυγώνιο φακό.

Για το P30 Pro η εταιρεία ετοιμάζει… τέσσερις διαφορετικές κάμερες, με την τέταρτη να χρησιμοποιείται για την δημιουργία 3D μοντέλων σε φωτογραφίες και βίντεο. Η βασική του κάμερα φαίνεται ότι θα είναι ο νέος αισθητήρας IMX 607 της Sony. Ο αισθητήας αυτός έχει ανάλυση 38 Mpixels αλλά φαίνεται ότι θα έχει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του, και σίγουρα βελτιωμένη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό, από την ήδη πολύ καλή των P20 Pro και Mate 20 Pro. Το ενδιαφέρον είναι επίσης ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Huawei θα τον συνδυάζει με έναν φακό που θα προσφέρει 10Χ οπτικό zoom, κάτι που θα αποτελεί για μια ακόμα φορά κάτι νέο για την αγορά των Smartphones.

Τα δύο νέα Smartphones της Huawei θα κάνουν την επίσημη εμφάνιση τους πιθανότατα μέσα στον Μάρτιο, με την κυκλοφορία τους να ακολουθεί λίγο αργότερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights