Αρχικη ΦΗΜΕΣ Ακόμα και φωτογραφία του Galaxy S10+
Galaxy s10+

Ακόμα και φωτογραφία του Galaxy S10+

απο Kostas Gliatiotis

Έχοντας πλέον μπει και τυπικά στον Φεβρουάριο, απομένουν περίπου 20 ημέρες μέχρι την επίσημη παρουσίαση των τριών Galaxy S10 από τη Samsung. Στην νεότερη διαρροή του μεγαλύτερου Galaxy S10+ βλέπουμε για μια ακόμα φορά το Smartphone, στην πιο επίσημη μορφή του μέχρι σήμερα.

Ένα φαινομενικά επίσημο render του Galaxy S10+ αποκαλύπτει τον τελικό σχεδιασμό του, και ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις περισσότερες λεπτομέρειες που είναι ήδη γνωστές για αυτό.

Στην μπροστινή του επιφάνεια ξεχωρίζει η οβάλ τρύπα για τις δυο κάμερες, ένα χαρακτηριστικό που θα είναι αποκλειστικότητα του μεγαλύτερου από τα τρια Galaxy S10, αφού οι άλλες δυο εκδοσεις θα περιορίζονται… σε μόνο μια καμερα.

Το πλαίσιο γύρω από την οθόνη έχει μειωθεί σημαντικά σε άμεση σύγκριση με το Galaxy S9, που παρόλα αυτά δεν ήταν έτσι και αλλιώς ενοχλητικά μεγάλο. Πρακτικά η Samsung ακολουθεί απλά την τάση της αγοράς που το θέλει όσο το δυνατόν μικρότερο σε κάθε νεότερη συσκευή. Η φωτογραφία επιβεβαιώνει επίσης ότι στο κάτω μέρος θα είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το πάνω, χωρίς όμως η διαφορά να είναι μεγάλη ή ενοχλητική.

Στο πίσω μέρος τώρα, είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές κάμερες, η βασική από τις οποίες θα έχει ανάλυση 16 Mpixels. Η δεύτερη θα είναι ο συνηθισμένος πλέον τηλεφακος για 2Χ οπτικό ζουμ, ενώ η Samsung έχει τοποθετήσει και μια καμερα με υπέρ ευρυγωνιο φακό, που όλοι ελπίζουμε να έχει καλύτερη ποιότητα από αυτόν στα Galaxy A7 και Α9 που έχει παρουσιάσει ήδη η εταιρεία.

Η απουσία του αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πίσω όψη είναι επίσης αναμενόμενη, αφού το Galaxy S10 σε όλες τις εκδοσεις του θα είναι το πρώτο Smartphone της εταιρείας που θα τον έχει κάτω από την οθόνη του.

Το μεγαλύτερο Galaxy S10+ Θα είναι και το πρώτο Smartphone της αγοράς με 1ΤΒ αποθηκευτικό χώρο και …. 12 GB RAM στην μεγαλύτερη από τις διαθέσιμες εκδοσεις του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights