Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το επόμενο Galaxy Sport εμφανίζεται σε φωτογραφία
galaxy sport

Το επόμενο Galaxy Sport εμφανίζεται σε φωτογραφία

απο Kostas Gliatiotis

H Samsung είναι σίγουρα μια από τις εταιρείες που ακόμα προσπαθούν να “διατηρήσουν” ζωντανή την αγορά τωμ Smartwatches, αφού ανανεώνει την γκάμα με τις προτάσεις της περίπου κάθε ένα χρόνο. Με το Galaxy Watch να έχει ήδη έρθει στην αγορά εδώ και μερικούς μήνες, φαίνεται ότι η Samsung ετοιμάζει ένα ακόμα Smartwatch, αυτή τη φορά με πιο “σοβαρό” σχεδιασμό, αλλά την ονομασία galaxy Sport.

Μια φωτογραφία του Smartwatch έκανε ήδη την εμφάνιση της πριν μερικές ώρες, και φαίνεται να αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του, που είναι σημαντικά διαφορετικός από αυτόν του Galaxy Watch. Μάλιστα η φωτογραφία αποκαλύπτει ότι τουλάχιστον αυτή η έκδοση, δεν θα έχει και την περιστρεφόμενη “κορώνα” πάνω από την οθόνη, που μέχρι σήμερα αποτελεί τον καλύτερο τρόπο χειρισμού των ρολογιών της Samsung.

Η φωτογραφία δείχνει ότι το Galaxy Sport εστιάζει περισσότερο στην εμφάνιση του σαν ένα κανονικό ρολόι, με πιο “απαλές” γραμμές και τουλάχιστον ένα πιο ανοιχτό χρώμα. Ακόμα και ο σχεδιασμός των πλήκτρων στο πλαϊνό του μέρος, διαφέρει από το συνηθισμένο για την Samsung, ενώ πιθανότατα το επόμενο Galaxy Sport θα είναι σημαντικά πιο οικονομικό σε σύγκριση με το Galaxy Watch.

Μένει να δούμε αν η εταιρεία θα κατασκευάσει μια μόνο έκδοση του Smartwatch ή αν θα υπάρχει και δεύτερη με υποστήριξη σύνδεσης σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Οι εκδόσεις αυτές χρησιμοποιούν πλέον ενσωματωμένη e-sim, κάτι που σταδιακά υποστηρίζεται και στη χώρα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights