Αρχικη APPS / GAMES Δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων αποκτά ο Facebook messenger
Messenger

Δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων αποκτά ο Facebook messenger

απο Kostas Gliatiotis

Πριν από περίπου ένα χρόνο είχε γίνει γνωστό ότι ο Mark Zuckerberg, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής του Facebook είχε τη δυνατότητα να σβήνει μηνύματα που είχε ήδη στείλει μέσω του messenger σε άλλους χρήστες του.

Προφανώς και η αποκάλυψη αυτή είχε ενοχλήσει αρκετό κόσμο, που θεώρησε ότι ο ιδρυτής του Facebook δεν θα έπρεπε να έχει τέτοιου είδους επιπλέον δυνατότητες. Η απάντηση του κοινωνικού δικτύου ήταν να υποσχεθεί ότι θα προσφέρει τη δυνατότητα αυτή σε όλους τους χρήστες κάποια στιγμή στο μέλλον.

Η στιγμή αυτή ήρθε, αφού ο Facebook messenger επιτρέπει πλέον τη διαγραφή μηνυμάτων που έχουν ήδη σταλεί, είτε σε άλλους χρήστες μεμονωμένα είτε σε ομαδικές συνομιλίες.

Ο αποστολέας ενός μηνύματος έχει περιθώριο 10 λεπτών να σβήσει ένα μήνυμα, και στη θέση αυτού εμφανίζεται στη συνέχεια απλά μια ειδοποίηση ότι το μήνυμα έχει διαγραφεί από τον αποστολέα του. Η διαγραφή γίνεται σχετικά απλά, με παρατεταμένη πίεση πάνω στο μήνυμα που θέλει κάποιος να διαγραφεί.

Η δυνατότητα διαγραφής δεν εξασφαλίζει ότι κάποιος δεν μπορεί να αποθηκεύσει ένα μήνυμα, αφού υπάρχει ακόμα η δυνατότητα αποθήκευσης ενός screenshot πριν ο αποστολέας του προλάβει να το διαγράψει.

Το feature είναι άμεσα διαθέσιμο στην εφαρμογή του messenger σε Android και iOS, όμως όπως σε κάθε αναβάθμιση εφαρμογής, υπάρχει μια καθυστέρηση ανάλογα με την χώρα μέχρι να ολοκληρωθεί η διάθεση του σε ολόκληρο τον κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights