Αρχικη ΦΗΜΕΣ Οι πρώτες φωτογραφίες του Sony XA3
Xperia XA3

Οι πρώτες φωτογραφίες του Sony XA3

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι η Sony έχει μειώσει σημαντικά τον αριθμό των smartphones που έχει διαθεσιμα στην αγορά, στη χώρα μας και όχι μόνο, φαίνεται ότι η σειρά ΧΑ παραμένει ζωντανή για μια ακόμα χρόνια. Οι πρώτες φωτογραφίες του επόμενου XA3 έκαναν την εμφάνιση τους πριν μερικές ώρες.

Σύμφωνα με αυτές τις φωτογραφίες, το XA3 θα έχει ασυνήθιστη εμφάνιση για τα δεδομένα της Sony και όχι μόνο, για δυο διαφορετικούς λόγους. Ο πρώτος είναι το μέγεθος της οθόνης του, που όπως και στο ΧΖ4, θα έχει και εδώ ασυνήθιστα μεγάλο ύψος, και αναλογία πλευρών 21:9

Η δεύτερη μεγάλη διαφορά όμως είναι το πλαίσιο γύρω από αυτή, που τουλάχιστον με βάση τις φωτογραφίες αυτές θα είναι ασυνήθιστα δυσανάλογο στο πάνω και κάτω μέρος του. Πιο συγκεκριμένα το πλαίσιο φαίνεται να είναι εντυπωσιακά μικρό κάτω από την οθόνη, και αρκετά,,, μεγάλο πάνω από αυτη.

Προφανώς σε κάποιο σημείο πρέπει να «χωρέσει» και το απαραίτητο hardware για την ίδια την οθόνη, αλλά και η μπροστινή καμερα με το ακουστικό, φαίνεται όμως ότι η Sony ακολουθεί μια περίεργη τακτική για το XA3.

Για το υπόλοιπο Smartphone οι πληροφορίες θέλουν τη Sony Mobile να έχει επιλέξει τον Snapdragon 660 για το εσωτερικό του ΧΑ3, σε εκδοσεις με 4 η και 6 GB μνήμης RAM. Στο πίσω μέρος του θα βρίσκονται δυο κάμερες με ανάλυση 23 ΜΡ για την βασική και 8 MP για την δεύτερη, που μένει να δούμε αν θα έχει υπέρ ευρυγωνιο φακό η απλά τηλεφακο για 2Χ ζουμ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights