Αρχικη ΦΗΜΕΣ Περισσότερα χρώματα σε φωτογραφία του επόμενου Galaxy Sport της Samsung
galaxy sport

Περισσότερα χρώματα σε φωτογραφία του επόμενου Galaxy Sport της Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Πριν μερικές ημέρες έκανε την εμφάνιση της η πρώτη φωτογραφία ενός νέου Smartwatch της Samsung που όπως όλα δείχνουν θα είναι η νέα έκδοση του Galaxy Sport. Το Smartwatch φαίνεται να είναι μια οικονομικότερη έκδοση του Galaxy Watch που ηδη κυκλοφορεί στην αγορά, και θα έχει μικρότερο μέγεθος και αντίστοιχα μικρότερη οθόνη.

Η νέα φωτογραφία “αποκαλύπτει” δύο ακόμα χρωματικούς συνδυασμούς του Galaxy Sport, σε μπλέ και μαύρο χρώμα, επιβεβαιώνοντας ότι έχει σχεδιαστεί για γυναίκες αλλά και για άνδρες, ενώ το μαύρο χρώμα είναι και το πιο “σοβαρό”, κατάλληλο ακόμα και για επίσημη ενδυμασία.

Στη νέα φωτογραφία φαίνεται να επιβεβαιώνεται ότι το επόμενο Galaxy Sport δεν θα έχει περιστρεφόμενη “κορώνα” που στα μέχρι σήμερα Smartwatches της Samsung ξεχώριζε σαν το επιπλέον μέσο χειρισμού τους που μάλιστα ήταν και ιδιαίτερα εύχρηστο και βολικό. Προφανώς η αφαίρεση του έχει γίνει για εξοικονόμηση κόστους αλλά και απλοποίηση της διαδικασίας κατασκευής, ενώ πιθανότατα η εταιρεία θέλει να παρουσιάσει ένα ρολόι με διαφορετικό σχεδιασμό από το συνηθισμένο της μέχρι σήμερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights