Αρχικη ΦΗΜΕΣ Η Sony καταχωρεί πατέντα για την ονομασία “Cinemawide”
xz4

Η Sony καταχωρεί πατέντα για την ονομασία “Cinemawide”

απο Kostas Gliatiotis

Είναι σχεδόν βέβαιο πλεόν ότι η Sony mobile σχεδιάζει να παρουσιάσει το επόμενο της κορυφαίο Smartphone στην έκθεση MWC στη Βαρκελώνη, που θα ξεκινήσει στις 24 Φεβρουαρίου. Οι πληροφορίες θέλουν το Xperia XZ4 όπως πιθανόν να ονομάζεται, να έρχεται με μια ασυνήθιστα ψηλή οθόνη με αναλογία πλευρών 21:9.

Η εταιρεία κατέθεσε μάλιστα αίτηση ώστε να πάρει την πατέντα της ονομασίας Cinemawide, που περιγράφει μια προφανώς ευρεία οθόνη για προβολή ταινιών. Η πατέντα δεν αναφέρει συγκεκριμένα το Xperia XZ4, και γιατί δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, αλλά και γιατί η εταιρεία πιθανότατα να θέλει να τη χρησιμοποιήσει και σε επόμενες συσκευές της.

Είναι εμφανές ότι το επόμενο Smartphone της Sony mobile θα δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην αναπαραγωγή βίντεο, είτε αυτό το έχει γράψει κάποιος με την κάμερα του, είτε πρόκειται για ταινία που απλά θέλει να τη δει στην οθόνη του. Η OLED οθόνη του XZ3 ήταν το λιγότερο εντυπωσιακή, ακόμα περισσότερο μάλιστα σαν η πρώτη οθόνη αυτού του είδους σε SMartphone της Sony Mobile, και φαίνεται ότι η εταιρεία θέλει να συνεχίζει αυτή την πολύ καλή παράδοση και με τον αντικαταστάτη του.

Η αναλογία πλευρών 21:9 πιθανότατα θα κάνει ολόκληρο το XZ4 πιο ψηλό από το συνηθισμένο για ένα Smartphone, μένει όμως να δούμε αν η διαφορά αυτή θα είναι ενοχλητική ή μέσα στα όρια του αποδεκτού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights