Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ To Youtube αναγνωρίζει την αποτυχία του Rewind 2019 video
rewind 2019

To Youtube αναγνωρίζει την αποτυχία του Rewind 2019 video

απο Kostas Gliatiotis

Με έναν μάλλον “έξυπνο” τρόπο, η Susan Wojcicki, διευθύνων σύμβουλος του Youtube, αναγνωρίζει ότι το συγκεκριμένο βίντεο ήταν μια αποτυχία για την εταιρεία. Μέσα από το “Creator letter”, ένα βίντεο που εστιάζει στους στόχους του Youtube για το 2019, η Susan Wojcicki αναφερεται και στη χρονιά που πέρασε, και το ασυνήθιστο φαινόμενο του Rewind 2018.

Πιο συγκεκριμένα, η διευθύνων σύμβουλος αναφέρει ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν ο σκοπός τους να “δημιουργήσουν το video με τα περισσότερα dislikes” στην ιστορία του Youtube. Μάλιστα η ίδια παραδέχεται ότι και τα παιδιά της θεωρούσαν το βίντεο μη επιτυχημένο, ενώ δέχεται ότι δεν πέτυχε και τον σκοπό του, να αναδείξει δηλαδή τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που τελείωνε.

Σε κάθε περιπτωση, το βίντεο δεν κάνει κάποια αναφορά στο επόμενο Youtube Rewind 2019, αφού ακόμα είναι πολύ νωρίς για αυτό, φαίνεται όμως ότι η εταιρεία δεν έχει κάποιο σκοπό να σταματήσει τη δημιουργία του ή τουλάχιστον δεν δηλώνει επίσημα κάτι τέτοιο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights