Αρχικη ΦΗΜΕΣ Μια ακόμα φωτογραφία του επόμενου Nokia 9

Μια ακόμα φωτογραφία του επόμενου Nokia 9

απο Kostas Gliatiotis

Το Nokia 9 είναι πρακτικά το πρώτο Smartphone της εταιρείας που έχει δημιουγήσει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον πριν την επίσημη παρουσίαση του, ακριβώς λόγω των… πέντε καμερών στο πίσω μέρος του.

Μια νεότερη φωτογραφία τώρα, αποκαλύπτει το σύνολο της εξωτερικής του εμφάνισης, και εκτός από την πίσω όψη του, μαθαίνουμε αρκετές πληροφορίες και για το μπροστινό του μέρος. Σε αυτό, η οθόνη φαίνεται να έχει λίγο μεγαλύτερο πλαίσιο στο πάνω και κάτω μέρος της, από αυτό που μας έχουν συνηθίσει οι περισσότερες εταιρείες πλέον.

Ειδικά σε σύγκριση με όσες συσκευές θα ανακοινωθούν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019, από εταιρείες όπως η Samsung, η Huawei και η LG, το πλαίσιο αυτό φαίνεται αρκετά μεγαλύτερο. Η φωτογραφία όμως αποκαλύπτει ουσιαστικά ότι η Nokia έχει επιλέξει μια οθόνη χωρίς κανενός είδους Notch στο πάνω μέρος της, έστω και το αρκετά πιο “όμορφο” με το σχήμα σταγόνας. Με αυτό σαν δεδομένο, ο χώρος πρέπει να είναι ελάχιστα μεγαλύτερος ώστε να… χωράει η μπροστινή κάμερα, το ακουστικό και οι απαραίτητοι αισθητήρες.

Στην πίσω όψη τώρα, οι πέντε κάμερες καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας, και φαίνεται ότι το Nokia 9 θα έχει τον αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη του. Η εταιρεία έχει το Smartphone αρκετό καιρό πλέον στο στάδιο του σχεδιασμού, κάτι που σημαίνει ότι θα έρθει στην αγορά με τον προηγούμενο Snapdragon 845 της Qualcomm.

Οι πληροφορίες πάντως τη θέλουν να ετοιμάζει μια πιο ισχυρή έκδοση με τον Snapdragon 855, που θα κυκλοφορήσει λίγο καιρό αργότερα, πιθανότατα με την ονομασία Nokia 9 Scirroco

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights