Αρχικη ΦΗΜΕΣ Live φωτογραφίες του Xperia XA3 επιβεβαιώνουν την ασυνήθιστη οθόνη του

Live φωτογραφίες του Xperia XA3 επιβεβαιώνουν την ασυνήθιστη οθόνη του

απο Kostas Gliatiotis

Πριν μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι η Sony Mobile ετοιμάζει ένα νέο Smartphone για την μεσαία κατηγορία τιμής, το Xperia XA3.

Το ασυνήθιστο με το ΧΑ3, είναι η οθόνη του, που θα έχει αναλογία πλευρών 21:9, και θα είναι η πιο «ψηλή» οθόνη σε Smartphone μέχρι σήμερα, με πιθανή εξαίρεση το ΧΖ4 της ίδιας της Sony Mobile, που πιθανόν θα ανακοινωθεί ταυτόχρονα ή νωρίτερα.

Σήμερα, δυο φωτογραφίες του ίδιου του Smartphone έκαναν την εμφάνιση τους, επιβεβαιώνοντας την παράξενη οθόνη, και το ακόμα πιο παράξενο πλαίσιο γύρω από αυτή. Το κομμάτι πάνω από την οθόνη θα είναι ασυνήθιστα μεγάλο, αφού θα φιλοξενεί την μπροστινή καμερα, το ακουστικό και τους απαραίτητους αισθητήρες.

Το κομμάτι κάτω από την οθόνη όμως είναι εντυπωσιακά μικρό, μικρότερο ίσως και από αρκετά ακριβότερα Smartohones. Είναι προφανές ότι η Sony Mobile θέλει να δημιουργήσει κατι διαφορετικό, όμως μένει να δούμε στην πράξη κατά ποσό αυτό θα είναι και πρακτικό.

Με την ίδια την οθόνη να είναι έτσι και αλλιώς ασυνήθιστα ψηλή, ο επιπλέον χώρος πάνω από την οθόνη θα κάνει το Xperia XA3 ακόμα πιο μεγάλο σε συνολικές διαστάσεις.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights