Αρχικη ΦΗΜΕΣ Η Huawei ετοιμάζει 5G έκδοση του P30 Pro

Η Huawei ετοιμάζει 5G έκδοση του P30 Pro

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι είμαστε ακόμα μακριά από την εποχή που τα 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας θα είναι μέρος της καθημερινότητας μας, η υποστήριξη τους θα είναι ένα από τα σημαντικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά των Smartphones για το 2019.

Η Huawei φαίνεται ότι ετοιμάζεται να συμμετέχει σε αυτή τη νέα αγορά, με μια ειδική έκδοση του επόμενου P30 Pro που θα παρουσιάσει σε περίπου 1.5 μήνα από σήμερα. Σύμφωνα με έναν χρήστη του Κινεζικού Weibo, η εταιρεία ετοιμάζει αυτή την ξεχωριστή έκδοση του Smartphone, η οποία θα χρησιμοποιεί το Balong 5000 modem που η ίδια έχει σχεδιάσει για 5G δίκτυα.

Το «περίεργο» της είδησης είναι ότι αυτή η ειδική έκδοση του P30 Pro θα γίνει πρώτα διαθέσιμη στην ευρωπαϊκή αγορά. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο δίκτυο 5G σε εμπορική λειτουργία στην Ευρώπη, αν και αυτό είναι κάτι που πιθανότατα θα αλλάξει τους επόμενους μήνες.

Η 5G έκδοση του P30 Pro θα είναι ακριβότερη από την «απλή» έκδοση, και πιθανότατα θα κυκλοφορήσει με μικρή καθυστέρηση σε σύγκριση με αυτή, αλλά και το απλό Ρ30. Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, η εταιρεία θα παρουσιάσει τρεις διαφορετικές συσκευές στο event που έχει ετοιμάσει για τα τέλη Μαρτίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights