Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Black Shark Review : Σχεδιασμένο για Gaming και όχι μόνο
black shark

Xiaomi Black Shark Review : Σχεδιασμένο για Gaming και όχι μόνο

απο Kostas Gliatiotis

Gamepad

Το Black Shark είναι ένα Smartphone σχεδιασμένο για Gaming, και η Xiaomi έχει σχεδιάσει ένα Gamepad ακριβώς για αυτό το σκοπό. Μάλιστα αυτό περιλαμβάνεται στην βασική συσκευασία, κάτι που δίνει αρκετούς «πόντους» στην εταιρεία, και το πόσο σέβεται το αγοραστικό κοινό της.

Το Gamepad αυτό, για να εφαρμόσει πάνω στο Black Shark, είναι απαραίτητη η χρήση του προστατευτικού πλαισίου που επίσης υπάρχει στη συσκευασία και εκτελεί ταυτόχρονα χρέη και «απλής» θήκης. Η επιλογή αυτή είναι συνειδητή από την εταιρεία, αφού προστατεύει και το μεταλλικό πλαίσιο του Smartphone από την συνεχόμενη επαφή με το ίδιο το Gamepad.

Η επικοινωνία του με το Black Shark γίνεται μέσω Bluetooth, που είναι και η πιο απλή και πρακτική λύση, αφού εκτός των άλλων τοποθετείται στο πάνω μέρος του, και όχι στο κάτω όπου είναι και η USB Type C θύρα. Το Gamepad έχει τη δική του θύρα Type C για την φόρτιση, και μάλιστα στην συσκευασία υπάρχει ένα καλώδιο με διπλή «έξοδο» ώστε ο ιδιοκτήτης του Black Shark να μπορεί να τα φορτίσει και τα δύο ταυτόχρονα.

Για την χρήση του τώρα σε παιχνίδια, είναι απαραίτητη η «ανάθεση» των πλήκτρων του σε εικόνικα πλήκτρα που εμφανίζονται στην οθόνη σε κάθε παιχνίδι. Το μενού διαχείρισης του gamepad θυμάται την ανάθεση αυτή ανά παιχνίδι, και δεν χρειάζεται να γίνεται κάθε φορά που παίζει κάποιος ένα από αυτά.

Με το Gamepad συνδεδεμένο, το Black Shark αναμενόμενα είναι μεγαλύτερο σε συνολικό μέγεθος, κάτι που κάνει δύσκολη τη μεταφορά του σε αυτή την μορφή. Για την χρήση πάντως, το μεγαλύτερο αυτό μέγεθος είναι υπό συνθήκες και πιο «βολικό» στο κράτημα με τα δύο χέρια.

Η μπαταρία του Gamepad Τέλος, είναι αρκετή για περισσότερες από 4 ώρες συνεχόμενου Gaming, ενώ το ποσοστό φόρτισης της μπορεί να το βρει ο χρήστης στις ρυθμίσεις του ξεχωριστού Gaming mode που έχει το Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights