Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Black Shark Review : Σχεδιασμένο για Gaming και όχι μόνο
black shark

Xiaomi Black Shark Review : Σχεδιασμένο για Gaming και όχι μόνο

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Οι σχετικά μεγάλες εξωτερικές διαστάσεις του Black Shark κάνουν εύκολη υπόθεση την τοποθέτηση μιας μεγάλης μπαταρίας στο εσωτερικό του. Με χωρητικότητα 4.000 mAh, είναι αρκετά μεγαλύτερη από τον μέσο όρο, ενώ καλύπτει προφανώς την αυξημένη κατανάλωση ενέργειας όταν ο ιδιοκτήτης του παίζει παιχνίδια με αυτό.

Στην διάρκεια που είχαμε το Black Shark στα χέρια μας, έλαβε περισσότερες από μια αναβαθμίσεις, που βελτίωσαν σημαντικά την διαχείριση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής. Με αυτόν τον τρόπο, και αν κάποιος το χρησιμοποιεί απλά σαν κάθε άλλο Smartphone, μπορεί να βγάλει με άνεση μια ημέρα ιδιαίτερα εντατικής χρήσης, και στο τέλος αυτής να έχει ακόμα περίπου 20% διαθεσιμο στην μπαταρία του.

Ο χρόνος αυτός μπορεί να φτάσει τις δύο ημέρες σε λιγότερο έντονη χρήση,όμως το Black Shark προφανώς και δεν έχει σχεδιαστεί για αυτό. Όταν ο ιδιοκτήτης του παίζει παιχνίδια, και ειδικά τα πιο «απαιτητικά» από αυτά, η μπαταρία έχει μια αρκετά καλή απόδοση, που είναι σαφώς καλύτερη από αυτή των περισσότερων άλλων Smartphones αυτής της κατηγορίας. Μια γεμάτη μπαταρία μπορεί να βγάλει περισσότερο από 4 ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού, και στο τέλος να έχει και αρκετή ακόμα ενέργεια για να διατηρήσει το Smartphone ανοιχτό μέχρι το τέλος της ημέρας.

Σε Multimedia χρήση για την προβολή βίντεο, ειδικά μέσω του youtube, η μπαταρία του Black Shark είναι λιγότερο «καλή» από ότι θα περίμενε κανείς με βάση τη χωρητικότητα της. Μια ώρα προβολης αφαιρεί λίγο περισσότερο από 10% της μπαταρίας.

Το Black Shark φορτίζει προφανώς μέσω της USB Type C θύρας στο κάτω μέρος του. Υποστηρίζει το Quick Charge 3.0 πρότυπο της Qualcomm, με έναν φορτιστή των 18W στην συσκευασία του. Μια πλήρης φόρτιση χρειάζεται περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά, χρόνος αποδεκτός για την μεγάλη χωρητικότητα της.

Συμπέρασμα

To Black Shark είναι ένα Smartphone σχεδιασμένο για ένα πολύ συγκεκριμένο είδος χρήσης, και το πετυχαίνει με ιδιαίτερη επιτυχία. Οι φίλοι του Mobile gaming θα μείνουν σίγουρα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του, την πρακτικότητα που προσφέρει το Gamepad αλλά και τις επιπλέον δυνατότητες προσαρμογής του Shark Space και όχι μόνο.

Αυτο που έχει ενδιαφέρον όμως είναι ότι το Black Shark είναι ταυτόχρονα και ένα πολύ ικανό Smartphone για καθημερινή χρήση. Είναι λίγα τα Gaming Smartphones που καταφέρνουν να κάνουν τόσο λίγες παραχωρήσεις σε όλους τους υπόλοιπους τομείς, και ταυτόχρονα να είναι και τόσο… εντυπωσιακά σε εξωτερική εμφάνιση.

Η τιμή πώλησης του Smartphone είναι ακριβώς αυτή που “πρέπει” ώστε να βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στο εντυπωσιακό Pocophone F1 της εταιρείας, αλλά και το συνολικά πιο πολυτελές και High End Mi 8. Σε κάθε περίπτωση, ακριβώς επειδή είναι είναι πολύ ικανό Smartphone και εκτός Gaming, το Black Shark είναι μια ακόμα ιδιαίτερα ανταγωνιστική πρόταση από την Xiaomi.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights