Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Xiaomi αποκαλύπτει πληροφορίες για το αναδιπλούμενο Smartphone της
xiaomi

Η Xiaomi αποκαλύπτει πληροφορίες για το αναδιπλούμενο Smartphone της

απο Kostas Gliatiotis

Συνήθως οι πληροφορίες για συσκευές που δεν έχουν ακόμα παρουσιαστεί επίσημα από τον κατασκευαστή τους, έρχονται με τη μορφή διαρροών, όμως αυτό φαίνεται ότι δεν ισχυεί στην περίπτωση της Xiaomi, που με μια ανακοίνωση της, περιγράφει η ίδια τη διαδικασία σχεδιασμού και το στάδιο στο οποίο βρίσκεται το πρώτο της αναδιπλούμενο Smartphone.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, οι προκλήσεις στον σχεδιασμό του Smartphone ήταν, και συνεχίζουν να είναι πολλές. Ο μηχανισμός που διπλώνει την οθόνη σε δύο διαφορετικά σημεία, και η ίδια η οθόνη, αναπτύχθηκαν σύμφωνα με την Xiaomi, με στρατιγικό συνεργάτη κάποια άλλη εταιρεία που παρόλα αυτά δεν αναφέρεται ξεκάθαρα η ονομασία της.

Το MIUI, το γραφικό περιβάλλον της Xiaomi, πρέπει και αυτό να προσαρμοστεί στις σημαντικά διαφορετικές ανάγκες της αναδιπλούμενης οθόνης. Συγκεκριμένα πρέπει να μπορεί να αλλάξει το μέγεθος και τον τρόπο προβολής περιεχομένου, ανάλογα με το πόσο μεγάλο κομμάτι της οθόνης είναι ενεργό, αλλά να έχει και μια “σωστή” μετάβαση από την μια κατάσταση λειτουργίας στην άλλη.

Συνεχίζοντας με την κατασκευή, η εταιρεία τονίζει ότι εκτός από την ίδια την εύκαμπτη οθόνη, έπρεπε να σχεδιαστεί και ο μηχανισμός πίσω από αυτή, με τρόπο που να είναι ανθεκτικός σε συνεχόμενη και μακροχρόνια χρήση. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν την Xiaomi να περιμένει μέχρι το δεύτερο μισό του 2019, μέχρι να ξεκινήσει να σχεδιάζει λίγο περισσότερο την μαζική παραγωγή του Smartphone.

Oι δυσκολίες στην κατασκευή του, έχουν ταυτόχρονα και επιπτώσεις στο πόσο γρήγορα μπορεί να γίνει αυτή, και το πόσες συσκευές μπορεί να παράγει η Xiaomi σε εύλογο χρονικό διάστημα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα εκτός των άλλων, και σημαντικά αυξημένο κόστος, κάτι που πιθανότατα θα μεταφραστεί σε επίσης αυξημένη τιμή πώλησης. Αυτό το τελευταίο είναι δεδομένο και για αντίστοιχες συσκευές του ανταγωνισμού, όπως το Galaxy F της Samsung, που παρόλα αυτά φαίνεται ότι θα παρουσιαστεί κανονικά σε μερικές ημέρες από σήμερα μαζί με τα τρια Galaxy S10

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights