Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το LG G8 ThinQ αποκαλύπτεται “πλήρως”
lg g8 thinq

Το LG G8 ThinQ αποκαλύπτεται “πλήρως”

απο Kostas Gliatiotis

Μερικές ημέρες μόνο πλέον πριν την έναρξη του MWC στην Βαρκελώνη, και οι διαρροές συνεχίζονται, αυτή τη φορά για το G8 ThinQ της LG, που φαίνεται ότι αποκαλύπτεται πλήρως σε φωτογραφίες, και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ο Evan Blass, γνωστός για τις διαρροές του κατά καιρούς, αποκάλυψε μέσω του twitter τον εξωτερικό σχεδιασμό και τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του LG G8 Thinq. Εξωτερικά το Smartphone έχει ελάχιστες διαφορές σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, και έναν συνολικό σχεδιασμό που δεν “ξεχωρίζει” σε κάτι για το 2019.

Οι δύο κάμερες στο πίσω μέρος του παραμένου… δύο, αφού φαίνεται ότι η LG εξοπλίζει με περισσότερες μόνο τις συσκευές της σειράς V μέχρι σήμερα.Το “περίεργο” είναι ότι παρά την διαρροή των υπόλοιπων χαρακτηριστικών του, δεν είναι ακόμα γνωστό το είδος και η ανάλυσης των δύο αυτών καμερών στο πίσω μέρος του Smartphone. Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων βρίσκεται ακριβώς κάτω από αυτές τις δύο κάμερες, και δεν θα είναι ενσωματωμένος στην οθόνη του LG G8 ThinQ. Η οθόνη αυτή τώρα, έχει Notch στο πάνω μέρος της, είναι όμως τεχνολογίας OLED, κάτι νέο για την σειρά G, και θα έχει αρκετά υψηλή ανάλυση 3120 x 1440 pixels.

Στο εσωτερικό θα βρίσκεται τέλος ο Snapdragon 855 της Qualcomm, σε συνδυασμό με 6 GB Μνήμης RAM στην βασική έκδοση, πιθανότατα μαζί με 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Παρόλα αυτά, το LG G8 ThinQ δεν θα υποστηρίζει 5G συνδεσιμότητα, ακόμα και αν αυτή προσφέρεται από τον επεξεργαστή του. Η εταιρεία σκοπεύει να παρουσίασει ταυτόχρονα και το V50, σαν την πρώτη πρόταση της με υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights