Αρχικη ΦΗΜΕΣ Η Apple ετοιμάζει τη δίκη της συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης

Η Apple ετοιμάζει τη δίκη της συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης

απο Kostas Gliatiotis

Εδώ και αρκετό καιρό πλέον, είναι γνωστό ότι η Apple ξοδεύει χρήματα στην δημιου4ια περιεχομένου, όπως τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ αλλά και ταινίες. Η λογική πίσω από όλα αυτά είναι προφανώς η δημιουργία της δίκης της συνδρομητικής υπηρεσίας τηλεόρασης, κάτι που φαίνεται ότι θα γίνει σύντομα και πράξη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει την υπηρεσία της μεσα στο. Απρίλιο που μας έρχεται, σχετικά σύντομα σε σύγκριση με ότι ήταν αναμενόμενο. Μάλιστα για να την κάνει πιο «ελκυστική» σχεδιάζει να προσφρει επιπλέον περιεχόμενο από υπηρεσίες τρίτων, σε διαφορετική και χαμηλότερη τιμή.

Η εταιρεία έχει προσπαθήσει να συμπεριλάβει και το Netflix στις υπηρεσίες αυτές, αλλά και το ιδιαίτερες δημοφιλές HBO, όμως και στις δυο περιπτώσεις φαίνεται ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Η Apple θέλει το 30% από τη συνδρομή που θα πληρώνεται μέσω της δίκης της υπηρεσίας για υπηρεσίες όπως του Netflix και του HBO, ποσό το οποίο φαίνεται ότι αυτές δεν συμφωνούν να δίνουν στην Apple.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την Apple να ενσωματώνει την συνδρομητική της υπηρεσία στην εφαρμογή του Apple Tv που είναι ήδη διαθέσιμη για iOS συσκευές, αλλά και το ίδιο το Apple TV που υπάρχει σαν ξεχωριστή συσκευή. Η Samsung έχει με τη σειρά της ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίζει το Apple TV στις επόμενες Smart Tv της, μια επιλογή που πιθανότατα δεν έχει γίνει τυχαία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights