Αρχικη ΦΗΜΕΣ Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Galaxy A50, A30 και Α10

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Galaxy A50, A30 και Α10

απο Kostas Gliatiotis

Η προσπάθεια αναδιάρθρωσης της Samsung στη μεσαία κατηγορία τιμής, έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό, και συνεχίζεται με συσκευές όπως τα Galaxy m20 και M10 που παρουσίασε η εταιρεία στην Ινδία. Για την ευρωπαϊκή αγορά τώρα και όχι μόνο, φαίνεται ότι η Samsung σχεδιάζει να αλλάξει και την ονομασία των συσκευών της σειράς Galaxy A, αφου πριν μερικές ώρες έγιναν γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά για τρεις συσκευές με την ονομασία Galaxy A50, Galaxy A30 και Α10.

Το νούμερο στο όνομα της κάθε συσκευής δηλώνει ουσιαστικά και την κατηγορία του, με το Α50 να είναι το καλύτερο και ακριβότερο από τα τρια. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο Exynos 9610, ένας επεξεργαστής της ίδιας της Samsung που ακόμα δεν έχουμε δει σε κάποια συσκευή, και με βάση τα τεχνικά του χαρακτηριστικά φαίνεται αντίστοιχος σε επιδόσεις με τον Snapdragon 710 της Qualcomm. Οι διαθέσιμες εκδοσεις θα έχουν 4 και 6 GB μνήμης RAM και 64 ή 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Το Galaxy A50 θα έχει και σχετικά μεγάλη οθόνη 6.5 ιντσων, και ανάλυσης FullHD+, και θα είναι ένα Super Amoled panel με μόνο μια μικρή εγκοπή για την μπροστινή καμερα στο πάνω μέρος του. Στο πίσω μέρος θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές κάμερες, μια με ανάλυση 24ΜΡ, μια δεύτερη με υπέρ ευρυγωνιο φακό στα 8ΜΡ και μια Τρίτη στα 5ΜΡ που θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για φωτογραφίες με θολό φόντο. Το Galaxy A50 μοιάζει να είναι μια σημαντικά ισχυρότερο έκδοση του Α7 2018 που ήδη κυκλοφορεί επίσημα στην αγορά.

Το αμέσως μικρότερο Galaxy A30 τώρα, είναι το αμέσως επόμενο στη σειρά με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του. Θα έχει τον Exynos 7904 στο εσωτερικό του, σε εκδοσεις με 3 και 4 GB RAm ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι εδώ 32 και 64 GB αντίστοιχα . Η οθόνη θα είναι λίγο μικρότερη στις 6.3 ίντσες, με την ίδια όμως ανάλυση, ενώ ακριβώς επειδή θα έχει το ίδιο μικρό notch στο πάνω μέρος της, αναμένεται να είναι και ιδιαίτερα μικρό σε συνολικές διαστάσεις.

Στο πίσω μέρος του θα έχει «μόνο» δυο κάμερες, μια βασική στα 16ΜΡ και μια δεύτερη καμερα 5ΜΡ που και εδώ θα χρησιμοποιείται μόνο για φωτογραφίες με θολό φόντο.

Το τρίτο και μικρότερο της παρέας, το Galaxy A10 θα είναι και το μοναδικό χωρίς Super amoled, αλλά με μια απλή lcd οθόνη. Θα είναι και λίγο μικρότερη στις 6.2 ίντσες αλλά και με χαμηλότερη ανάλυση HD+. Στο εσωτερικό του θα έχει έναν «νέο» επεξεργαστή με την ονομασία Exynos 7884B που δεν γνωρίζουμε αν είναι μια διαφορετική έκδοση του 7885 ή του παλαιοτερου 7880.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights