Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το Galaxy A50 αποκαλύπτεται σε renders

Το Galaxy A50 αποκαλύπτεται σε renders

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες ημέρες μόνο αφού έγιναν γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά τριών νέων συσκευών της σειράς Galaxy A,και το μέχρι στιγμής καλύτερο αυτής, το Galaxy A50, έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε renders που περιγράφουν το σχέδιο και τα χαρακτηριστικά του.

Η φωτογραφία επιβεβαιώνει τα βασικότερα από αυτά που είναι ήδη γνωστά για το Galaxy A50, όπως η Super Amoled οθόνη του, με ένα πολύ μικρό waterdrop notch στο πάνω μέρος της. Ενδιαφέρον όμως έχει και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων που βρίσκεται ενσωματωμένος σε αυτή, ένα χαρακτηριστικό που μέχρι στιγμής τουλάχιστον καμία άλλη εταιρεία δεν έχει φέρει στη μεσαία κατηγορία τιμής.

Στο πίσω μέρος του τηλεφώνου φαίνεται η τρι0λη καμερα του, που η προηγούμενη διαρροή αναφέρει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με αυτή του Galaxy A7 2018 που ήδη κυκλοφορεί στη χώρα μας. Η βασική από αυτές θα ΕΙ Άι στα 24ΜΡ, με τη δεύτερη να έχει υπέρ ευρυγωνιο φακό και ανάλυση 8ΜΡ και η…. τελευταία είμαι στα 5ΜΡ και θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για φωτογραφίες με θολό φόντο.

Η Samsung δεν έχει ακόμα κάποια επίσημη ημερομηνία για την παρουσίαση και ποσό μάλλον την κυκλοφορία των συσκευών στην αγορά, σε κάθε περίπτωση πάντως, οι διαρροές αυτού του είδους συνήθως ξεκινούν όταν ένα Smartphone είναι κοντά στο τελικό στάδιο του σχεδιασμού του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights