Αρχικη ΦΗΜΕΣ Live φωτογραφία του Galaxy A50

Live φωτογραφία του Galaxy A50

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες ημέρες μετά την διαρροή των τεχνικών χαρακτηριστικών τριών νέων μοντέλων της σειράς Galaxy A, το καλυτερο από αυτά, το Galaxy A50 εμφανίστηκε σε φωτογραφία για πρώτη φορά.

Το Smartphone φαίνεται ότι διαφέρει σημαντικά από τις υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας μέχρι σήμερα, και πλησιάζει περισσότερο στην σχεδιαστική γραμμή που χρησιμοποιούν εταιρείες του ανταγωνισμού της Samsung.

Μαζί με τη φωτογραφία, έγιναν γνωστά και μερικά ακόμα τεχνικά χαρακτηριστικά για την βασική του καμερα. Η ανάλυση αυτής θα είναι στα 25ΜΡ και όχι στα 24 (μικρή διαφορά…) , το σημαντικό όμως είναι ότι θα έχει OIS, ένα χαρακτηριστικό που απουσιάζει από τη σειρά αυτή της Samsung, και είχε χρησιμοποιηθεί μόνο στο Galaxy A5 του 2016.

Η μπαταρία του Galaxy A50 θα είναι επίσης μεγαλύτερη από το συνηθισμένο, στα 4.000 mAh και θα υποστηρίζει και ταχεία φόρτιση μέσω της usb type-c θύρας στο κάτω μέρος. Τέλος, η φωτογραφία επιβεβαιώνει τον αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, αφού δεν υπάρχει στο πίσω μέρος του Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights