Αρχικη ΦΗΜΕΣ Τα δυο Galaxy S10 σε νέο βιντεο

Τα δυο Galaxy S10 σε νέο βιντεο

απο Kostas Gliatiotis

Δυο ημέρες πλέον πριν την επίσημη ανακοίνωση τους, και τα δυο Galaxy S10 της Samsung εμφανίστηκαν πριν μερικές ώρες σε ένα ακόμα βίντεο, που συγκρίνει τις δυο συσκευές μεταξύ τους, και δείχνει μερικά από τα χαρακτηριστικά τους.

Το βίντεο φαίνεται να έχει γυριστεί σε ένα χώρο που έχει σχεδιαστεί για την προβολή των νέων Smartphones της Samsung, και είναι απορίας άξιο πως κατάφερε κάποιος σε αυτό να γράψει ένα τόσο μεγάλο βίντεο χωρίς να τον καταλάβει κάποιος.

https://youtu.be/nWNwvEeQUxg

Το Galaxy S10 και το μεγαλύτερο Galaxy S10+ εμφανίζονται και συγκρίνεται το μέγεθος της οθόνης τους, και ταυτόχρονα η διαφορά που έχουν στην … τρύπα για την μπροστινή καμερα. Το Galaxy S10 θα έχει μια «μόνο» καμερα στο μπροστινό του μέρος, που βρίσκεται μέσα σε αυτή την τρύπα της οθόνης, ενώ το Galaxy s10+ Θα έχει δυο κάμερες όπως είναι γνωστό, σε μια πιο οβάλ τρύπα.

Είναι γνωστό ότι στο πίσω μέρος υπάρχουν πλέον τρεις κάμερες και στις δυο εκδοσεις, με την βασική καμερα να είναι στα 16ΜΡ, μια δεύτερη με 2Χ οπτικό ζουμ και η νέα προσθήκη είναι η καμερα με τον υπέρ ευρυγωνιο φακό. Οι πληροφορίες θέλουν τη Samsung να έχει επιλέξει δυστυχώς μια καμερα χωρίς auto focus, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα είναι σημαντική έλλειψη σε αυτή την κατηγορία χρημάτων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights