Αρχικη ΦΗΜΕΣ Live φωτογραφίες του Mi 9 Battle Angel

Live φωτογραφίες του Mi 9 Battle Angel

απο Kostas Gliatiotis

Μια μόλις ημέρα αφού έγινε γνωστό ότι το επόμενο Mi 9 της Xiaomi θα έχει τη δική του ειδική έκδοση με την ονομασία … Battle Angel και η συσκευή έκανε και την πρώτη της εμφάνιση σε φωτογραφία, που παρόλα αυτά δεν αποκαλύπτει κάτι ιδιαίτερο για τον σχεδιασμό της.

Οι δύο φωτογραφίες δείχνουν μόνο την πίσω όψη του Smartphone, που έτσι και αλλιώς θα είναι και αυτή που έχει το περισσότερο ενδιαφέρον, αφού θα είναι διάφανη προκειμένου ο ιδιοκτήτης να μπορεί να δει έστω ένα μέρος του εσωτερικού της. Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα πάντως είναι το σημείο στο οποίο βρίσκεται το επαγωγικό πηνίο για την ασύρματη φόρτιση του Battle angel, και μάλιστα η εταιρεία έχει φροντίσει ώστε αυτό να ξεχωρίζει με το σχέδιο του, αλλά και με έναν μικρό… κεραυνό που κάνει ξεκάθαρη τη χρησιμότητα του.

Αισθητήρας αποτυπωμάτων δεν υπάρχει σε αυτή τη πίσω όψη, αφού θα βρίσκεται κάτω από την Amoled οθόνη του Mi 9, κάτι που ισχύει και για την “κανονική” έκδοση του. Πριν ένα χρόνο περίπου, η αντίστοιχα διάφανη Explorer Edition έκδοση του Mi 8 είχε τον αισθητήρα επίσης κάτω από την οθόνη, όμως το Smartphone ήταν αρκετά περιορισμένης παραγωγής, και έγινε διαθέσιμο εκτός Κίνας αρκετούς μήνες μετά την κυκλοφορία του εκεί.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights