Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το αναδιπλούμενο Mate X της Huawei εμφανίζεται σε… αφίσα

Το αναδιπλούμενο Mate X της Huawei εμφανίζεται σε… αφίσα

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες ημέρες μόνο πριν την έναρξη του MWC στη Βαρκελώνη, και φαίνεται ότι η Huawei δεν κατάφερε να κρατήσει εντελώς μυστικό το αναδιπλούμενο της Smartphone μέχρι την φημολογούμενη παρουσίαση του σε αυτή.

Μια φωτογραφία εμφανίστηκε πριν λίγη ώρα, που δείχνει την τοποθέτηση μιας διαφημιστικής ταμπέλας, που δείχνει το Mate X, όπως θα ονομάζεται το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της εταιρείας.

Παρότι δεν είναι εμφανής ολόκληρη η αφίσα της διαφήμισης, το όνομα του Smartphone είναι ορατό, και ταυτόχρονα αναφέρει ότι προφανώς θα προσφέρει και 5G συνδεσιμότητα. Η υποστήριξη 5G δικτύων είναι ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της συσκευής της Huawei σε σύγκριση με τον μέχρι τώρα ανταγωνισμό της, και φαίνεται ότι η εταιρεία σωστα, σχεδιάζει να το εκμεταλλευτεί.

Το ίδιο το Mate X τώρα, φαίνεται να ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση από την αντίστοιχη αναδιπλούμενη πρόταση της Samsung, αφού η οθόνη του διπλώνει στην εξωτερική πλευρά, και η αφίσα το δείχνει σε τρια διαφορετικά στάδια … διπλώματος .

Είναι προφανές, και λογικό, ότι η Huawei θέλει να απαντήσει στη Samsung όσο πιο άμεσα γίνεται, και μένει να δούμε με ποιον ακριβώς τρόπο η εταιρεία θα φροντίσει να κάνει πιο ενδιαφέρουσα τη δίκη της συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights