Αρχικη ΦΗΜΕΣ Με οθόνη 6,15 ιντσών θα έρθει το Huawei P30 Lite

Με οθόνη 6,15 ιντσών θα έρθει το Huawei P30 Lite

απο Kostas Gliatiotis

Η Κινεζική αρχή πιστοποίησης TEENA είναι αρκετά χρήσιμη στο να αποκαλύπτει πληροφορίες για συσκευές που δεν εχουν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, αλλά πρέπει πρώτα να δηλωθούν σε αυτή ώστε να πάρουν την έγκριση της. Το Huawei P30 Lite είναι η νεότερη από αυτές, που πέρασε από την TEENA, και αποκάλυψε έστω το μέγεθος και το είδος της οθόνης του.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες λοιπόν, το Huawei P30 Lite θα έρθει με οθόνη 6,15 ιντσών η οποία θα έχει ανάλυση FullHD+. Συνήθως αυτό μεταφράζεται σε 2340×1080 pixels σε συσκευές με τόσο “ψηλή” οθόνη όσο αυτή, όμως μένει να δούμε και επίσημα ποια θα είναι αυτή.

Η επόμενη πληροφορία που είναι γνωστή για το Huawei P30 Lite είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας του που θα είναι στα 3,240 mAh. Η συσκυεή θα υποστηρίζιε και ταχεία φόρτιση έως και 18W, όπως και το Mate 20 Lite της εταιρείας. Οι κάμερες στο πίσω μέρος του είναι πλέον βέβαιο ότι θα είναι… τρεις συνολικά, όμως η ανάλυση και το είδος κάθε μιας από αυτές δεν είναι ακόμα γνωστό.

Το Huawei P30 Lite θα παρουσιαστεί πιθανότατα μαζί με τα “κανονικά” P30 και P30 Pro από την εταιρεία, στο event που έχει ετοιμάσει για τις 26 Μαρτίου στο Παρίσι. Οι αντίστοιχες εκδόσεις του Mate 20 Lite και P20 Lite είχαν εμφανιστεί επίσημα λίγο καιρό πριν τις ακριβότερες συσκευές, και υπάρχει πάντα μια μικρή πιθανότητα το P30 Lite να έρθει στην αγορά λίγο νωρίτερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights