Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφίες του Galaxy A10 της Samsung
Galaxy A10

Φωτογραφίες του Galaxy A10 της Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Όταν η Samsung έκανε πριν μερικές ημέρες επίσημη την ύπαρξη των Galaxy A50 και Galaxy A30, δεν έκανε καμία αναφορά στο μικρότερο Galaxy A10 που είχε διαρρεύσει μαζί με αυτά τα δυο μερικές ημέρες πριν.

Φαίνεται ότι η συσκευή όμως είναι κοντά στο τελικό στάδιο της παραγωγής, αφού έκαναν την εμφάνιση τους και οι πρώτες φωτογραφίες του. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι ότι η Samsung έχει χρησιμοποιήσει μια οθόνη με ένα πολύ μικρό notch για την μπροστινή καμερα μόνο, στο κέντρο της οθόνης. Οι πληροφορίες θέλουν αυτή την οθόνη να είναι τεχνολογίας LCD για μειωμένο κόστος, αλλά να έχει και χαμηλότερη HD+ ανάλυση.

Στο πίσω μέρος του Galaxy A10 φαίνεται μόνο μια καμερα, ενώ δεν υπάρχει και αισθητήρας αποτυπωμάτων. Φαίνεται ότι το Smartphone δεν θα διαθέτει καθόλου αυτό το χαρακτηριστικό, αφού είναι απίθανο να βρίσκεται κάτω από την οθόνη του, κάτι που είναι και τεχνικά αδύνατον προς το παρόν σε LCD οθόνη.

Οι πληροφορίες θέλουν το Smartphone να χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή με την ονομασία Exynos 7884B, που παραπέμπει σε κάποια λιγότερο ισχυρή έκδοση του 7885 που βρίσκεται στο εσωτερικό του Galaxy A30. Η μια έκδοση θα έρχεται με 3GB Ram και 32GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ μένει να δούμε αν η εταιρεία θα κάνει διαθέσιμη και κάποια ακόμα οικονομικότερη έκδοση.

Το Galaxy A10 πιθανότατα να πρόκειται να ανακοινωθεί αρχικά για κάποια αναπτυσσόμενη αγορά όπως αυτή της Ινδιας, όμως οι μέχρι τώρα πληροφορίες το θέλουν να έρχεται και στην Ευρώπη, σαν το οικονομικότερο Smartphone που θα έχει η εταιρεία στην αγορά, με τιμή κοντά στα 200 ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights