Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το Xiaomi Black Shark 2 σε φωτογραφία

Το Xiaomi Black Shark 2 σε φωτογραφία

απο Kostas Gliatiotis

Το Black Shark της Xiaomi είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα Smartphones στην ιδιαίτερη κατηγορία του Gaming, αλλά ταυτόχρονα και μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συσκευές της εταιρείας που έχουμε δοκιμάσει τον τελευταίο καιρό. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι θα υπάρξει και επόμενη έκδοση, και το Black Shark 2 φαίνεται ότι έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε φωτογραφία.

Αυτό που είναι άμεσα εμφανές, είναι ότι η εταιρεία έχει διατηρήσει την ίδια ουσιαστικά φιλοσοφία στον σχεδιασμό του, και από ότι φαίνεται και την ίδια συνολική εικόνα με τον συνδυασμό του γκρι και πράσινου χρώματος. Στο πίσω μέρος φαίνονται δύο κάμερες “μόνο”, που δεν είναι ακόμα γνωστό τι δυνατότητες θα έχει η κάθε μια από αυτές.

Το Black Shark 2 αναμένεται να έχει τον Snapdragon 855 στο εσωτερικό του, σαν τον νεότερο και ισχυρότερο επεξεργαστή της Qualcomm, που σύμφωνα με την ίδια προσφέρει βελτίωση κατά 20% στην απόδοση της κάρτας γραφικών του. Οι πληροφορίες από την Κίνα αναφέρουν ότι θα υπάρξει και μια έκδοση με… 12 GB μνήμης RAM, που σε κάθε περίπτωση δεν είναι πραγματικά απαραίτητη, αλλά περισσότερο χρήσιμη μελλοντικά.

Προς το παρόν η Xiaomi δεν έχει δώσει επίσημα κάποια πληροφορία για το αν και το πότε σκοπεύει να παρουσιάσει και επίσημα το νέο της Smartphone. Είναι σχεδόν βέβαιο πάντως ότι πριν γίνει αυτό, θα έχουμε αρκετές ακόμα πληροφορίες από αντίστοιχες διαρροές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights