Αρχικη ΦΗΜΕΣ Teaser του P30 Lite με 32MP Selfie

Teaser του P30 Lite με 32MP Selfie

απο Kostas Gliatiotis

Είναι κοινό μυστικό ότι πολλές συσκευές της Huawei κυκλοφορούν στην Κινεζική αγορά με διαφορετική ονομασία, και σε πιο σπάνιες περιπτώσεις με λίγο διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Στην περίπτωση του επόμενου P30 Lite, η ονομασία θα είναι Nova 4e στην εγχώρια αγορά της εταιρείας, και σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομο teaser video.

Το μικρό βίντεο δεν αποκαλύπτει κάτι ιδιαίτερο για το Smartphone, εκτός από την ανάλυση της κάμερας στην μπροστινή του πλευρά, που θα είναι ούτε λίγο ούτε πολύ…. 32ΜΡ. Η καμερα αυτή βρίσκεται μέσα στο πολύ μικρό notch στο πάνω μέρος της οθόνης.

Με δεδομένο ότι η εταιρεία έχει ήδη συσκευές στην αγορά με τόσο μικρό notch, είναι αναμενόμενο για το nova 4e / P30 lite να χρησιμοποιεί μια αντίστοιχη λύση. Η σημαντικότερη διαφορά είναι η αυξημένη ανάλυση της στα 32ΜΡ.

Μέχρι στιγμής είναι επίσης γνωστό ότι στο πίσω μέρος του P30 lite θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές κάμερες, χωρίς όμως να είναι ακόμα γνωστή η ανάλυση για την κάθε μια από αυτές. Υπάρχει μια καλή πιθανοτητα το Nova 4e να ανακοινωθεί πριν το Huawei P30 lite και με αυτόν τον τρόπο να μάθουμε καλυτερα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights