Αρχικη ΦΗΜΕΣ OnePlus 7 με Pop up camera

OnePlus 7 με Pop up camera

απο Kostas Gliatiotis

Έχοντας μπει για τα καλά στην περίοδο του 2019 που όλοι οι κατασκευαστές σχεδιάζουν να ανακοινώσουν την επόμενη κορυφαία συσκευή τους, ήρθε η ώρα για μερικές ακόμα πληροφορίες που αφορούν το επόμενο OnePus 7. H εταιρεία φαίνεται ότι σχεδιάζει μια αρκετά διαφορετική συσκευή, που εκτός των άλλων θα έχει και μπροστινή κάμερα που θα βγαίνει από το εσωτερικό του.

Σύμφωνα με τον @onleaks η εταιρεία έχει επιλέξει αυτή τη λύση προκειμένου ολόκληρη η μπροστινή επιφάνεια του OnePlus 7 να καλύπτεται από την οθόνη του, πετυχαίνοντας το εντυπωσιακό ποσοστό του 95% αν οι πληροφορίες αποδειχθούν πραγματικές. Στο πίσω μέρος τώρα του Smartphone, φαίνεται ότι και η OnePlus θα ακολουθήσει την τάση της εποχής που απαιτεί τρεις διαφορετικές κάμερες, χωρίς όμως ακόμα να είναι γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά για κάθε μια από αυτές.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια πλέον AMOLED οθόνες στις συσκευές της, και από τo OnePLus 6T έχει ενσωματώσει τον αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από αυτή την οθόνη, κάτι που φαίνεται ότι ισχύει και για το επόμενο της Smartphone. Η διαγώνιος της οθόνης αναμένεται να αυξηθεί στις 6.5 ίντσες, διατηρώντας όμως την FullHD+ ανάλυση της, πιθανότατα στα 2340×1080 pixels.

Στο εσωτερικό του OnePlus 7 θα βρίσκεται ο νεότερος και ισχυρότερος Snapdragon 855 της Qualcomm, όμως παρότι αυτός το υποστηρίζει, δεν θα υπάρχει 5G συνδεσιμότητα. Η εταιρεία σχεδιάζει να παρουσιάσει μια επιπλέον διαφορετική έκδοση με υποστήριξη για αυτά τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, και δεν είναι γνωστό αν αυτό θα γίνει μαζί με την ανακοίνωση του OnePlus 7 ή αργότερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights