Αρχικη ΦΗΜΕΣ Διαρρέουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy A60

Διαρρέουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy A60

απο Kostas Gliatiotis

Φαίνεται ότι η Samsung έχει αρκετές ακόμα συσκευές στο στάδιο του σχεδιασμού για την μεσαία κατηγορία τιμής, και το Galaxy A60 είναι το νεότερο από αυτά που βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η εταιρεία έχει ήδη παρουσιάσει επίσημα τα Galaxy A10, A30 και A50, και το νέο Smartphone αναμένεται να είναι λίγο καλύτερο από αυτό το τελευταίο.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy A60 άρχισαν να διαρρέουν, αποκαλύπτωντας μια αρκετά ενδιαφέρουσα συσκευή. Το Smartphone θα έχει μια αρκετά μεγάλη οθόνη 6.7 ιντσών, με FullHD+ ανάλυση όμως, που πιθανότατα θα έχει και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κάτω μέρος της.

Στο εσωτερικό η εταιρεία φαίνεται ότι έχει επιλέξει επεξεργαστή της Qualcomm, και συγκεκριμένα τον Snapdragon 675, σε συνδυασμό με 6 ή και 8 GB RAM ανάλογα την έκδοση, και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Μάλιστα ακόμα και η μπαταρία θα είναι ασυνήθιστα μεγάλη για τα δεδομένα της Samsung, με χωρητικότητα 4.500 mAh, ενώ το Galaxy A60 θα έρθει με το Android 9 Pie και το νέο One UI.

Το Galaxy A60 θα έχει τρεις συνολικά κάμερες, όπως είναι σχεδόν “απαραίτητο” πλέον στην αγορά, με την βασική από αυτές να έχει ελάχιστα υψηλότερη ανάλυση στα 32ΜΡ αντί για τα 25 αυτής του Galaxy A50. Οι άλλες δύο φαίνεται ότι έχουν παραμένει οι ίδιες, με ανάλυση 8 MP για αυτή με τον υπερ ευρυγώνιο φακό, και μια μικρότερη στα 5ΜΡ για τον υπολογισμό του βάθους σε φωτογραφίες με θολό φόντο.

Οι μέχρι τώρα πλήροφορίες θέλουν την Samsung να παρουσιάζει επίσημα το Galaxy A60 τον επόμενο μήνα, αρχικά από την αγορά της Ινδίας, και να το κυκλοφορεί αμέσως μετά την ανακοίνωση του. Είναι δεδομένο ότι στην συνέχεια το Smartphone θα διατεθεί και στην Ευρώπη, χωρίς όμως ακόμα να είναι γνωστό το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό, και σε ποια τιμή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights