Αρχικη ΦΗΜΕΣ Η Samsung ετοιμάζει αλλά δυο αναδιπλούμενα Smartphones

Η Samsung ετοιμάζει αλλά δυο αναδιπλούμενα Smartphones

απο Kostas Gliatiotis

Με το Galaxy Fold να απέχει ακόμα περίπου δυο μήνες από την επίσημη κυκλοφορία του, φαίνεται ότι η Samsung δεν πρόκειται να περιοριστεί σε αυτό μόνο, αφού σύμφωνα με το Bloomberg, η εταιρεία ετοιμάζει δυο ακόμα αναδιπλούμενα Smartphones.

Το ένα από αυτά θα μοιάζει με clamshell συσκευή, στο ίδιο στυλ με την φημολογούμενη συσκευή της Motorola, και θα διπλώνει και αυτό την οθόνη του προς τα μέσα. Η δεύτερη συσκευή θα μοιάζει περισσότερο στο Mate X της Huawei, με την οθόνη να διπλώνει προς τα έξω.

Οι πληροφορίες του bloomberg θέλουν το clamshell μοντέλο να εμφανίζεται μέχρι το τέλος της χρονιάς, ενώ αυτό με την οθόνη που διπλώνει προς τα έξω, θα έρθει στην αγορά στις αρχές του 2020. Όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν το Galaxy Fold να έχει κάποιες σχετικά καλές πωλήσεις, παρά την αρκετά υψηλή τιμή που θα έχει τουλάχιστον αρχικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights