Αρχικη ΦΗΜΕΣ Ένα νέο Black Shark εμφανίζεται στο Geekbench με τον Snapdragon 855

Ένα νέο Black Shark εμφανίζεται στο Geekbench με τον Snapdragon 855

απο Kostas Gliatiotis

Η Xiaomi φαίνεται ότι συνεχίζει να ενδιαφέρεται κανονικά για την αγορά των Gaming smartphones αφού σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα ακόμα τηλέφωνο σε αυτή, κάτω από την εμπορική κατηγορία black shark.

Το smartphone έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Geekbench, σε μια έκδοση με τον Snapdragon 855 στο εσωτερικό του, αλλά και … 12 GB μνήμης RAM. Τα αποτελέσματα στο συγκεκριμένο benchmark είναι κοντά σε αυτά που περιμένει κάποιος από ένα τηλέφωνο με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή στο εσωτερικό του, με το multicore test να είναι κοντά στο μέγιστο που έχει πετύχει μέχρι στιγμής οποιοδήποτε Android smartphone.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό το ποτέ θα κυκλοφορήσει επίσημα το επόμενο black shark από την Xiaomi, όπως και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Το Geekbench δεν ανιχνεύει στοιχεία όπως η ανάλυση της οθόνης ή της κάμερας ενός τηλεφώνου, και το μόνο που επιβεβαιώνει εκτός από το είδος του επεξεργαστή, είναι η έκδοση του Android η οποία είναι προφανώς η νεότερη διαθέσιμη 9 Pie.

Το πιθανότερο είναι ότι η Xiaomi θα κυκλοφορήσει και μια πιο «λογική» έκδοση με 8 GB Ram, αφού τα 12 GB είναι «υπερβολικά» ακόμα και για Gaming smartphone, ενώ αυξάνουν σημαντικά και το κόστος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights