Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το OnePLus 7 σε επίσημη φωτογραφία από Online κατάστημα

Το OnePLus 7 σε επίσημη φωτογραφία από Online κατάστημα

απο Kostas Gliatiotis

Με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο, το επόμενο OnePlus 7, έκανε την πιο “επίσημη” εμφάνιση του μέχρι σήμερα, με μια εμπορική του φωτογραφία, και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, από ένα online κατάστημα και συγκεκριμένα το Giztop

Η φωτογραφία αποκαλύπτει μόνο το μπροστινό μέρος, και επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κανενός είδους notch για την μπροστινή κάμερα, κάτι που κάνει σχεδόν βέβαιο ότι αυτή θα… αποκαλύπτεται από το εσωτερικό του OnePlus 7. Αυτό που έχει όμως ενδιαφέρον είναι ότι πλέον έχουμε και τις πρώτες πληροφορίες για τις κάμερες στο πίσω μέρος του Smartphone. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη καταχώρηση τουλάχιστον, η εταιρεία έχει επιλέξει τρεις συνολικά κάμερες για το νεότερο της Smartphone.

Μια από αυτές θα έχει ανάλυση 48ΜΡ ακολουθώντας την λογική της αγοράς τον τελευταίο καιρό, ενώ οι άλλες δύο θα είναι στα 20 και 16ΜΡ. Πιθανότατα μια από τις δύο θα έχει υπερ ευρυγώνιο φακό για πιο μεγάλο “πλάνο” στις φωτογραφίες, όπως επίσης συνηθίζεται πλέον, ενώ η τρίτη με βάση την ανάλυση θα έχει τηλεφακό για 2Χ οπτικό ζουμ. Για το εσωτερικό του OnePlus 7, επιβεβαιώνεται ουσιαστικά ο Snapdragon 855 της Qualcomm, αφού θεωρείται δεδομένη η επιλογή του από την εταιρεία, ενώ θα υπάρχουν εκδόσεις με “έως και 12 GB RAM”.

Δυστυχώς η καταχώρηση δεν αναφέρει τιμή πώλησης, αλλά ούτε και ημερομηνία κυκλοφορίας από την εταιρεία, και υπάρχει μια πιθανότητα κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά είτε να αλλάξουν μέχρι την επίσημη ανακοίνωση, είτε να ήταν εξ αρχής λανθασμένη πληροφόρηση του συγκεκριμένου καταστήματος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights