Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S10… unboxing

Samsung Galaxy S10… unboxing

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy S10, όπως φυσικά και τα Galaxy S10+ και Galaxy S10e, είναι από σήμερα επίσημα διαθέσιμα στη χώρα μας από τη Samsung Hellas. Έχουμε στα χέρια μας το Galaxy S10, αλλά και το μικρότερο Galaxy S10e, και … ξεκινάμε την γνωριμία μας μαζί τους με ένα unboxing video.

Πριν όμως το αναλυτικό Review… ανοίξαμε το Galaxy S10 από τη συσκευασία του, και σε ένα μικρό βίντεο το γνωρίζουμε και επίσημα πλέον επί Ελληνικού εδάφους, στην εμπορική του μορφή.

Το αναλυτικό μας Review θα έρθει το συντομότερο δυνατόν, όχι όμως νωρίτερα από όσο θα χρειαστεί για να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για τις δυνατότητες, και τα τυχόν μειονεκτήματα του νέου κορυφαίου Smartphone της Samsung. Μέχρι τότε, σας παραπέμπουμε στο … unboxing video του Galaxy S10.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

Κατερίνα 13/03/2019 - 20:01

Καλησπέρα, είμαι ανάμεσα στο Samsung a7 (2018) και το Huawei p20. Με ενδιαφέρει η ταχύτητα, ο αποθηκευτικός χώρος και οι καλές φωτογραφίες. Ποιο μου προτείνετε; Ευχαριστώ πολύ.

Reply
Kostas Gliatiotis 13/03/2019 - 20:08

Καλησπέρα ! Παρότι το Galaxy A7 2018 είναι αρκετά νεότερη συσκευή, δεν παύει να είναι σε μια κατηγορία κάτω από το P20 της Huawei. Οι τρεις κάμερες του είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτριες σε ποιότητα φωτογραφίας, και δεν έχουν καμία σχέση με την καταπληκτική κάμερα του P20. Το μοναδικό ίσως πλεονέκτημα του A7 2018 έιναι η μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη του. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικά πιο αργό, έχει χειρότερη συνολικά μπαταρία, και το βασικότερο είναι ότι στον τομέα της κάμερας δεν υπάρχει καμία απολύτως σύγκριση, η διαφορά είναι “αστεία” υπέρ του P20.

Μπορείς παρόλα αυτά να δεις και το Review που έχουμε κάνει και για το A7 2018 εδώ

https://in2mobile.gr/2018/10/12/samsung-galaxy-a7-2018-review/

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights