Αρχικη ΦΗΜΕΣ Η Honor ετοιμάζει οικονομική συσκευή με τρεις κάμερες
Honor 10i

Η Honor ετοιμάζει οικονομική συσκευή με τρεις κάμερες

απο Kostas Gliatiotis

Μετά την παρουσίαση του P Smart Plus 2019 με τις τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του σαν τη μοναδική ουσιαστική αλλαγή σε σύγκριση με το «απλό» P Smart 2019, ήταν αναμενόμενο ότι και η Honor με τη σειρά της ετοιμάζει μια αντίστοιχη συσκευή.

Τώρα έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από ένα Smartphone που φαίνεται ότι θα ονομάζεται Honor 10i, και θα εχει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του. Οι πληροφορίες θέλουν η εταιρεία να χρησιμοποιεί πρακτικά την ίδια λογική με την «μητρική» της εταιρεία, με την βασική καμερα στα 24ΜΡ, μια δεύτερη με υπέρ ευρυγωνιο φακό στα 8ΜΡ και μια μικρή καμερα των 2ΜΡ για φωτογραφίες με θολό φόντο.

Στο εσωτερικό του Honor 10i θα βρίσκεται ο ίδιος επεξεργαστής, ο Kirin 710, που θεωρείται δεδομένος πλέον για τις συσκευές της μεσαίας κατηγορίας από την Honor αλλά και την Huawei. Ανάλογα με την έκδοση, θα έρχεται με 4GB Ram και 64 ή 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Η οθόνη του Smartphone φαίνεται να είναι ελάχιστα μεγαλύτερη στις 6,2 ίντσες, με την ίδια λογική του πολύ μικρού notch για την μπροστινή καμερα. Σε κάθε περίπτωση είναι σχεδόν σίγουρο ότι η εταιρεία θα κάνει επίσημη την ύπαρξη του Smartphone κάποια στιγμή στο άμεσο μελλον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights