Αρχικη ΦΗΜΕΣ Huawei P30 Pro με 8 GB RAM και έως 256 GB αποθηκευτικό χώρο

Huawei P30 Pro με 8 GB RAM και έως 256 GB αποθηκευτικό χώρο

απο Kostas Gliatiotis

Για μια ακόμα φορά μέσω μιας αρχής πιστοποίησης, και συγκεκριμένα στην Taiwan, αποκαλύπτονται περισσότερες πληροφορίες για συσκευές που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα από τον κατασκευαστή τους. Το Huawei P30 Pro αλλά και το “απλό” P30, εμφανίστηκαν στην Taiwan αλλά και την Ινδονησία, και η καταχώρηση τους στις αρχές της χώρας αποκαλύπτει τον κωδικό μοντέλου τους, και μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Το P30 Pro, που έχει κωδικό μοντέλου VOG-L29, τουλάχιστον για την έκδοση που θα είναι διαθέσιμη στην Taiwan, θα έρχεται με 8 GB μνήμης RAM σε όλες τις εκδόσεις του, και 128 ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Η έκδοση του μικρότερου P30, που επίσης καταχωρήθηκε για έγκριση, έχει τον κωδικό μοντέλου ELE-L29, και θα έρχεται με 6 ή 8 GB RAM ανάλογα την έκδοση, και 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Συνήθως οι διαθέσιμες εκδόσεις είναι ίδιες ή παρόμοιες σε όλες τις αγορές ανά τον κόσμο, ενώ σε κάποιες χώρες ίσως γίνει διαθέσιμη μόνο μια έκδοση του P30 Pro με 128 ή 256 GB. Αυτό που πρακτικά επιπεβαίωνεται με τη συγκεκριμένη καταχώρηση, είναι ότι η διαθέσιμη RAM έχει αυξηθεί στα 8GB για όλες τις εκδόσεις του ακριβότερου μοντέλου, και ότι θα υπάρχει έστω μια αντίστοιχη έκδοση και για το “μικρότερο” P30.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights