Αρχικη ΦΗΜΕΣ Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αναδιπλουμενου Motorola

Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αναδιπλουμενου Motorola

απο Kostas Gliatiotis

Είναι εδώ και λίγο καιρό γνωστό, ότι η Motorola είναι από τις εταιρείες που σχεδιάζει και αυτή να παρουσιάσει το δικό της αναδιπλούμενο Smartphone. Μέχρι τώρα ήταν γνωστό απλά ότι θα έχει την εμπορική ονομασία Razr όπως πολλές παλαιότερες συσκευές της εταιρείας, αλλά θα μοιράζεται και την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με αυτές.

Πλέον άρχισαν να γίνονται γνωστά μερικά ακόμα από τα χαρακτηριστικά του, με κυριότερο από αυτά την αναδιπλούμενη οθόνη στο εσωτερικό του. Η οθόνη αυτή θα έχει σύμφωνα με πληροφορίες διαγώνιο μόλις 6,2 ιντσων, κάτι που σημαίνει ότι όταν θα είναι κλειστό, το νέο Razr θα είναι σημαντικά μικρότερο σε διαστάσεις. Η ανάλυση της οθόνης θα είναι 2142 Χ 876 pixels, ενώ από τη στιγμή που θα είναι εύκαμπτη έξω ορισμού θα είναι Amoled panel.

Το νέο Razr όμως φαίνεται ότι θα έχει και μια δεύτερη οθόνη στην εξωτερική του πλευρά, η οποία θα είναι μικρότερη αρκετά, και θα λειτουργεί για πιο βασικές εργασίες. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες την θέλουν να παρουσιάσει ειδοποιήσεις και πληροφορίες όπως η ώρα, ενώ θα είναι δυνατή η χρήση της και για την προβολή της κάμερας .

Αυτό που φαίνεται ασυνήθιστο, είναι ότι η Motorola έχει επιλέξει τον Snapdragon 710 σαν τον επεξεργαστή του νέου Razr. Ο 710 ανήκει τυπικά στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας, ενώ φαίνεται ότι στη βασική έκδοση θα συνδυάζεται με 4 GB Ram και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Με τιμή κοντά στα 1.500 ευρώ, το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Motorola θα είναι θεωρητικά πιο οικονομικό από το Galaxy Fold της Samsung και το Mate X της Huawei, χωρίς όμως και πάλι να θεωρείται…. φτηνό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights