Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S10 Review : Το καλύτερο Galaxy μέχρι σήμερα
galaxy s10

Samsung Galaxy S10 Review : Το καλύτερο Galaxy μέχρι σήμερα

απο Kostas Gliatiotis

Video

Οι συνολικά τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του Galaxy S10 έρχονται και με σημαντικά περισσότερες επιλογές που αφορούν την εγγραφη video. Ανάλογα με το ποια από τις τρεις χρησιμοποιείται ή όταν χρησιμοποιούνται και οι τρεις, η διαθέσιμη μέγιστη ανάλυση εγγραφής είναι είτε 4k είτε απλά 1080p.

Η βασική κάμερα μεταφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της από το Mode λήψης φωτογραφιών, όπως το πολύ φωτεινό πλάνο που μπορεί να δει, αλλά και την εντυπωσιακά καλή σταθεροποίηση εικόνας που προσφέρει. Μάλιστα, ακόμα και με την ηλεκτρονική σταθεροποίηση απενεργοποιημένη, το OIS της βασικής κάμερας πετυχαίνει αρκετά καλά αποτελέσματα.

Το Galaxy S10 έχει και ένα ξεχωριστό Super steady mode για την εγγραφή βίντεο, που συνδυάζει με έναν έξυπνο τρόπο την βασική κάμερα και αυτή με τον υπερ ευρυγώνιο φακό. Η λήψη του βίντεο γίνεται με την βασική κάμερα, όμως το οπτικό της πεδίο είναι αυξημένο σε αυτό το Mode, αφού για την σταθεροποίηση της εικόνας χρησιμοποιούνται δεδομένα από την κάμερα με τον ευρυ φακό. Το μοναδικό ουσιαστικό μειονέκτημα του συγκεκριμένου Mode, είναι ότι η εγγραφή περιορίζεται σε 1080p και με 30 καρέ το δευτερόλεπτο. Επίσης, ακριβώς επειδή χρησιμοποιείται και η κάμερα αυτή με το πιο «περιορισμένο» f/2.2 διάφραγμα της, το βίντεο στο Super Steady mode είναι ελάχιστα πιο σκοτεινό σε εσωτερικούς χώρους.

https://youtu.be/wfIItA8nWio

Αυτό που πρέπει να αναγνωρίσει κάποιος στη Samsung, είναι η άνεση με την οποία μπορεί το Galaxy S10 να αλλάζει ανάμεσα στις τρεις διαφορετικές κάμερες του κατά την διάρκεια της εγγραφής, ακόμα και σε ανάλυση 4k. Η μετάβαση από την μια στην άλλη γίνεται σχεδόν άμεσα, και συνήθως χωρίς να αποτυπώνεται κάποια καθυστέρηση στο ίδιο το βίντεο. Εξαίρεση αποτελεί και εδώ η εγγραφή σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό, αφού χρειάζεται λίγο περισσότερος χρόνος για την προσαρμογή λόγω των διαφορετικών χαρακτηριστικών της κάθε μιας.

https://youtu.be/2Ajom89BIkc

Μόνο η εγγραφή σε 4k με 60 καρέ το δευτερόλεπτο περιορίζεται στην βασική κάμερα, αφού είναι πρακτικά και η μοναδική που μπορεί να «μεταφέρει» δεδομένα με αρκετά γρήγορο ρυθμό, αλλά πρακτικά και η μόνη που έχει την ποιότητα εικόνας ώστε να αξίζει η εγγραφή σε αυτό το Mode.

Συνολικά,έστω και αν η Samsung δεν το «διαφημίζει» ιδιαίτερα, η κάμερα του Galaxy S10 είναι υπό συνθήκες πιο εντυπωσιακή τεχνικά για τις δυνατότητες που προσφέρει στην εγγραφή βίντεο, ακόμα και σε σύγκριση με την πολύ καλή της απόδοση στον τομέα της φωτογραφίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights