Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το Meizu 16s εμφανίζεται σε φωτογραφία με πολύ μικρά bezels

Το Meizu 16s εμφανίζεται σε φωτογραφία με πολύ μικρά bezels

απο Kostas Gliatiotis

Το Meizu 16th ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές συσκευές που δοκιμάσαμε τον προηγούμενο χρόνο, σε μεγάλο βαθμό κυρίως λογω του εντυπωσιακού σχεδιασμού του. Η εταιρεία φαίνεται ότι έχει σκοπό να συνεχίζει αυτή την επιτυχημένη συνταγή, αφού για μια ακόμα φορά, ο αντικαταστάτης του με την πιθανή ονομασία Meizu 16s έκανε την εμφάνιση του σε φωτογραφία.

Η νέα συσκευή έχει και αυτή με τη σειρά της εντυπωσιακά μικρά Bezels γύρω από την οθόνη, και μάλιστα το πετυχαίνει αυτό χωρίς να έχει κάποιου είδους Notch. Το συγκεκριμένο επίτευγμα ήταν ήδη ιδιαίτερα εντυπωσιακό  και στην προηγούμενη συσκευή, πόσο μάλλον τώρα που πολλές εταιρείες προσπαθούν να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο με τη χρήση λύσεων όπως το Notch και η τρύπα για την κάμερα μέσα στην οθόνη. Μάλιστα το Meizu 16th ήταν και από τις πρώτες συσκευές με αισθητήρα αποτυπωμάτων μέσα στην ίδια την οθόνη, ένα χαρακτηριστικό που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρχει και στο νέο Smartphone.

Στην φωτογραφία η συσκευή εμφανίζεται με αρκετά μεγάλη οθόνη σε μέγεθος, και δεν είναι απόλυτα σίγουρο αν πρόκειται για το “απλό” Meizu 16s ή για την Plus έκδοση του με την μεγαλύτερη αυτή οθόνη. Στην μια περίπτωση οι πληροφορίες θέλουν την … απλή έκδοση να έρχεται με οθόνη 6.2 ίντσων, και το μεγαλύτερο Plus μοντέλο να φτάνει τις 6.7 ίντσες με αντίστοιχα πολύ μικρό πλαίσιο. Η μπροστινή κάμερα βρίσκεται παρόλα αυτά τοποθετημένη στο πλαίσιο πάνω από την οθόνη, και φαίνεται ότι η εταιρεία έχει καταφέρει να “χωρέσει” σε αυτό και όλους τους απαραίτητους αισθητήρες για την λειτουργία του.

Για το εσωτερικό του Meizu 16s είναι σχεδόν σίγουρο ότι η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει τον νεότερο και καλύτερο Snapdragon 855 της Qualcomm. Με την προηγούμενη έκδοση να είχε ήδη 8 GB Μνήμης RAM είναι επίσης σχεδόν βέβαιο ότι και η νέα συσκευή θα έχει τουλάχιστον τόσο αποθηκευτικό χώρο, ενώ για τις κάμερες στο πίσω μέρος οι πληροφορίες θέλουν την Meizu να επιλέγει και αυτή μια με ανάλυση 48ΜΡ σε συνδυασμό με τουλάχιστον ακόμα μια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights