Αρχικη ΦΗΜΕΣ Η Samsung υπόσχεται ότι το Galaxy A90 δεν θα έχει… Notch

Η Samsung υπόσχεται ότι το Galaxy A90 δεν θα έχει… Notch

απο Kostas Gliatiotis

Λίγο καιρό πλέον πριν την επίσημη παρουσίαση νέων συσκευών της σειράς Galaxy A από τη Samsung στις 10 Απριλίου, και η εταιρεία φαίνεται ότι θέλει να “τραβήξει” το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού γύρω από αυτές. Η Samsung στην Ινδονησία, έδωσε νωρίτερα από το κανονικό, μια φωτογραφία στη δημοσιότητα που υπόσχεται ότι ένα από τα επόμενα Galaxy A Smartphones δεν θα έχει καθόλου Notch στην οθόνη του.

Μάλιστα, στο κάτω μέρος της φωτογραφίας αναφέρει συγκεκριμένα ότι ο χαρακτηρισμός αυτός αφορά συγκεκριμένα το Galaxy A90, και ότι η φωτογραφία απεικονίζει γενικά μια συσκευή της σειράς Galaxy A. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν το A90 να είναι το καλύτερο Smartphone που έχει παρουσιάσει η εταιρεία στη συγκεκριμένη “οκογένεια”, και εκτός των άλλων θα έχει κάμερα που θα βγαίνει μηχανικά από το εσωτερικό του.

Με αυτόν τον τρόπο πιθανότατα η Samsung έχει πετύχει το να μην έχει καθόλου Notch στην οθόνη του το Galaxy A90, αν και όλα αυτά μέχρι τώρα παραμένουν απλά “φήμες”. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση του Smartphone από την εταιρεία για να δούμε αν όλα αυτά είναι και πραγματικότητα. Εναλλακτικά, είναι βέβαιο ότι όσο πλησιάζουμε στις 10 Απριλίου, όλο και περισσότερες συσκευές της εταιρείας θα κάνουν την εμφάνιση τους σε διαρροές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights